Rehber :
   
Ev Tekstili ve Halıcılık
Güven Ev Tekstili ve Halıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.10.2008
Başkan'ın bayram ziyaretleri


Başkan Canalioğlu'nun bayram ziyaretleri

Başkan Canalioğlu 1 Nolu Yol-İş Sendikası'nda Başkan Canalioğlu 2 Nolu Yol-İş Sendikası'nda


       Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon'daki siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, sendikalar ve ASK'yi ziyaret ederek bayramlaştı.

Başkan Canalioğlu Makine Mühendisleri Odası'nda Başkan Canalioğlu ASKF'de

       Başkan Canalioğlu, sırasıyla MHP, DP, SP, ANAP ve DSP ziyaretlerinin yanısıra Kamu-Sen, 2 Nolu Yol-İş, 1 Nolu Yol-İş sendikaları ile Makina Mühendisleri Odası, Ülkü Ocakları ve ASKF'yi ziyaret etti. Başkan Canalioğlu, DSP ziyaretinde karşılaştığı AKP il Başkanı Muhammet Balta ve yöneticilerle de bayramlaştı.

Başkan Canalioğlu Kamusen'de

       Başkan Canalioğlu, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmanın en kuvvetli hissedildiği günler olduğunu belirterek, "Belediye olarak gerek sivil toplum örgütleri, gerekse demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerimizle ve spor camiasıyla çok iyi ilişkiler içerisindeyiz. Her kesimin ortak görüşleri doğrultusunda kentimize hizmet ediyoruz. Birlik, beraberlik ve ortak akılla sorunlara çözüm buluyoruz. Çünkü hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bu kentin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bugün de böylesine güzel ve anlamlı bir günde yine beraberiz. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin en üst seviyeye çıktığı günlerdir. İnşallah bu birlik ve beraberlikler bayram sonrası da artarak devam eder. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın mübarek ramazan bayramını kutluyorum" dedi

Başkan Canalioğlu DP'de Başkan Canalioğlu DSP'de

       Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ağırlayan başkan ve yöneticiler de, "Sayın başkanın ziyaretleri bizleri oldukça memnun etmiştir. Kendisi halktan bir kişi olduğunu her zaman hissettirmektedir. Halkın belediye Başkanı gibi bu kenti yönetmektedir. Yaptığı hizmetlerdeki demokratik ve paylaşımcı anlayışı örnek teşkil etmektedir." dediler.

Başkan Canalioğlu ANAP'da Başkan Canalioğlu SP'de

Başkan Canalioğlu MHP'de

Başkan Canalioğlu Ülkü Ocakları'nda

01 Ekim 2008 Çar
Toplam Okunma Sayısı : 2036

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com