Rehber :
   
Alışveriş Merkezleri
Hatipoğlu Hipermarketler Zinciri
İsaoğlu Market
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.09.2009
Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Toplantısı Trabzon’da Yapıldı


Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'ye alınması için çalışacaklarını söyledi.

 

Trabzon'da yapılacak olan 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Festivali Hazırlık ve Düzenleme Kurulu toplantısı yapıldı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, festivallere yönelik yapılan çalışmalar ele alındı. 

Bakan Faruk Özak, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, özellikle yapımı devam eden ve mevcut tesislerle ilgili son durumun değerlendirileceğini söyledi. Özak, yarışmalar için gerekli olan teknik malzemelerin alınması için yetki vereceğini de belirtti. Çalışmaların hızla devam ettiğini kaydeden Özak, yapılan tesislerle ilgili kaynak sıkıntısının da bulunmadığına vurgu yaptı. Özak, oyunlar öncesi 2010 yılında federasyonların Trabzon'da yarışmalar yapmasını planladıklarını ifade etti.

Türkiye'nin son dönemlerde önemli organizasyonlara ev sahipliği yaptığının ve yapacağının altını çizen Özak, 2016 Avrupa Şampiyonası'nın da Türkiye'ye alınması için çalışacaklarını kaydetti.

Özak, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye bunun altından kalkar. Bunun için statlar yapılacak. Stat, güvenlik ve konaklama bu organizasyonun önemli ayakları. O nedenle tüm ülke olarak her alanda lobi oluşturmamız ve Avrupa Şampiyonası'nı Türkiye'ye almamız gerekiyor.''

Bakan Özak'ın konuşmasının ardından basına kapalı devam eden toplantıya ayrıca Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu ve Olimpiyatlar Başkoordinatörü Mehmet Atalay ile diğer yetkililer katıldı.

Toplam Okunma Sayısı : 1734

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com