Rehber :
   
Spor Merkezleri
Tode Spor Merkezi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
24.09.2009
Yattara Uslanmıyor


Turkcell Süper Ligi'nde geride kalan 6 haftada takımdan uzak kalan ve sakatlıkları bir türlü geçmeyen Gineli futbolcu Ibrahima Yattara ve Zafer Yelen'le ilgili önemli gelişmeler yaşandı.

Bordo - mavili yöneticiler, sakat olmasına karşın izin gününde dinlenmek yerine, eğlenmeyi tercih ettiği tespit edilen ve bu nedenle sakatlığı uzayan Yattara'ya yüksek bir miktarda ceza kesmeyi planlıyor. Bordo - mavili takımın Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, yaptığı açıklamada, Yattara'nın bu haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara başladığını belirterek, "Şu anda tıbbi sorunları büyük oranda aştık. Ancak hocamıza göre tam yeterlilik durumunda değil. Yine de karar hocanındır. Dolayısıyla Gençlerbirliği maçında oynama ihtimali az. Ancak önümüzdeki haftadan itibaren sahalara dönebilir" dedi.

"Yattara İzin Gününü Verimli Geçirmedi"

Alioğlu, Yattara'nın izin gününü verimli geçirmediği yönünde bazı istihbaratlar aldıklarını da ifade ederek, "Yattara'yla ilgili çeşitli tespitlerimiz var. Bu tür usulsüzlükler tespit edildiğinde futbolcuya iletilir ve ceza talimatnamesi neyi gerektiriyorsa yapılır. Bizde kendi tespitlerimizi Yattara'ya iletip, onun savunmasını alacağız. Ardından ise gereken neyse yapacağız. Sonuç olarak Yattara şu anda, bu takımın oyuncusu ve ondan faydalanmalıyız. Ancak disiplini bozanlar affedilmez. Tjikuzu'ya verilen ceza bunun bir örneği" diye konuştu.

"Zafer Yelen'de Çeşitli Sağlık Sorunları Var"

Sezon başında Hansa Rostock'tan transfer edilen Zafer Yelen'in de sakatlığının bir türlü geçmediğine vurgu yapan Alioğlu, şöyle konuştu: "Zafer Yelen'i iki yıldır kadromuza katmaya çalışıyorduk. Nitekim sezon başında bonservis bedeli ödemeden bu transferİ gerçekleştirdik. Ancak Zafer, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonucu, kulübünde sadece 4 maç forma giyebilmişti. Bu yılda çeşitli sağlık sorunlarını yaşadığını görüyoruz. Oyuncumuzun kalitesini asla tartışmıyoruz ancak sağlık ekibi olarak onunla yakından ilgilenmemize rağmen bir türlü istediğimiz verimlilik düzeyine getiremedik. Zafer Yelen'de bayram izni için gittiği Almanya'da daha önceden tanıdığı doktorlara görünmek için izin istedi. Bizde sağlık sorunu uzadığı için buna izin verdik. Ancak orada kendisiyle ilgili verilecek kararlar bizim sağlık süzgecimizden geçecek. Biz oradaki kararlara göre hareket etmeyiz. Ama futbolcumuz için iyi olan neyse onu yaparız."

Son antrenmana çıkmayan Sylva, Engin ve Selçuk'un önemli bir durumunun bulunmadığını kaydeden Alioğlu, Sportif Direktör Ünal Karaman'ın yurt dışına futbolcu izlemeye gitmesiyle ilgili olarak da, "Biz Ünal'ı uzun vadeli olarak bu göreve getirdik. Dolayısıyla kendisi fırsat buldukça yurt dışına giderek, futbolcu izleyecek" diye konuştu.

(Kaynak: Holiganspor)

Toplam Okunma Sayısı : 1971

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com