Rehber :
   
Otel
Uzunkum Otel
Büyük Sümela Otel
Hotel Eray
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.09.2009
Zeynep Başkan hayranlarıyla buluştu.Zağnosta muhteşem final.


Zeynep Başkan hayranlarıyla buluştu.
Zağnosta muhteşem final.


       Trabzon belediyesi tarafından Zağnos Vadisi'nden düzenlenen 1. Ramazan etkinlikleri Zeynep Başkan'ın verdiği final konseri ile sona erdi. Zeynep Başkan söylediği birbirinden güzel türkülerle hayranlarını mest etti. Konseri Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Belediye Başkan yardımcısın Hüseyin Turan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.

       Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan katkılarından dolayı Zeynep Başakan'a plaket vererek bu yılki etkinliklere büyük ilgi gösteren Trabzonlulara teşekkür etti.

       Trabzon Belediye Başkan Vekili Osman Sevinç ise yaptığı konuşmada Trabzonlulara vaat ettikleri 61 projeye yeni projelerde ekleyerek vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade ederek, " Belediye Başkanımız Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu projeleri hayata geçirmek için yoğun bir gayret sarf ediyor. Bu yıl Zağnos Vadisi'nde düzenlediğimiz 1. Ramazan Etkinlikleri de bu projelerimizde bir tanesi idi. Vatandaşlarımız bu etkinliklere yoğun ilgi gösterdiler. Gelecek yıl inşallah daha güzel bir organizasyonla ramazan etkinliklerinde siz değerli Trabzonlularla birlikte olacağız. 1.Ramazan etkinliklerinin düzenlenmesinde büyük gayret gösteren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

       Konserde ayrıca Trabzon Sokakları isimli Kolbasti ekibininin yaptığı gösteriler vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Toplam Okunma Sayısı : 2129

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com