Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
28.09.2009
Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı


Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Belirlenen 2 Aday Bakanlığın Onayına Sunulacak

 

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerini kapsayan Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Başkan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık başkanlığında yapıldı.

Toplantıya sel felaketi nedeniyle katılamayan Artvin Valisi haricindeki illerin valileri, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ve ticaret sanayi odası başkanları katıldı.

Toplantı sonrası Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, toplantının en önemli gündem maddesi olan Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğine yapılacak atama konusunda açıklamada bulundu. Vali Kızılcık, Genel Sekreterlik için 9 adayın müracaat ettiğini ve bu adaylar içerisinden oy birliği ile alınan kararla belirlenen Ürgüp Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım ve Başbakanlık Uzmanı Necati Yamaç’tan birinin atanmak üzere Bakanlığın onayına sunulacağını söyledi.

Toplantının ikinci gündem maddesi olan Kalkınma Ajansı hizmet binası olarak kullanılacak binanın satın alınması yada kiralanması konusu görüşüldü. Bina tespitlerinin daha kapsamlı yapılması gerektiğinden bu maddenin bir sonraki toplantıda tekrar görüşülmesine karar verildi.

 

IMG_9973

Toplam Okunma Sayısı : 2033

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com