Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.10.2009
Vali Kızılcık Trabzonspor Basketbol Kulübü Yöneticileri Kabul Etti


Vali Kızılcık Trabzonspor Basketbol Kulübü Yöneticileri Kabul Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Basketbol Kulübü Derneği Asbaşkanı Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Bu yıl takıma daha fazla yatırım yapıp takımı güçlendirdiklerini belirten Celil Hekimoğlu, “Geçen sezon 3. olduk. Bu sene takımı da güçlendirdik. İnşallah hedefimiz Beko Ligi.” dedi.

Vali Kızılcık ise, basketbol takımının 12 kişiyle mücadele ederek sahada başarılı olduğuna işaret ederek, “Orada herkesin aynı inançla savaşması lazım. Yöneticilerin de takımı çok iyi tanıması lazım” şeklinde konuştu.

Trabzonspor futbol takımının Trabzon kenti için çok önemli olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, “4 bin yıllık tarihi, kültürel bir derinliği olan Trabzon’un sporun diğer dallarında da başarılı olma hakkı, iddialı olma zorunluluğu var. Bu manada basketbol kulübü olarak sizler ezber bozarak, futbolun yanında basketbolu da geliştirmek ve 1. lige çıkarak başarılı olmayı hedeflediğinizden dolayı, Trabzonlular adına sizlere teşekkür ediyorum. Hiçbir Trabzonlu yaptığı işin ikinci planda olmasını istemez, birinci planda olmasını ister.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Basketbol Kulübü’nün 1. ligde mücadele etmesini temenni eden Vali Kızılcık, 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nın Trabzon’da yapılacağına da dikkati çekerek sözlerini, “Önümüzde 2011 Olimpiyatları var. Bu anlamda şehrimizin hazır olması, futbolun dışında diğer sportif branşlarda da başarılı olması için çaba sarf edeceğiz. ” şeklinde tamamladı.


Picture-1

Toplam Okunma Sayısı : 2309

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com