Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.10.2009
İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 295. yıldönümü bazı etkinlikler yapıldı.


İtfaiye'nin 295. yıldönümü


       İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 295. yıldönümü münasebetiyle bazı etkinlikler yapıldı. Etkinlikler çerçevesinde Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Vali Vekili Aziz Mercan ile Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç'i ziyaret etti. Beraberinde İtfaiye Müdür Vekili Zeki Özkan ve itfaiye çavuşları ile birlikte Vali Vekili Aziz Mercan'ı ziyaret edip çiçek veren Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, İtfaiyenin kurulmuş en eski teşkilat olduğunu belirterek, "İtfaiye memurları çok kutsal görev yapmaktadırlar. Dileğimiz onlara hiç iş düşmemesidir. Ancak, ne yazık ki yaşadığımız dünyada bu mümkün olmamaktadır. Her türlü yangın ve kazalara karşı kendi canını bile feda edercesine fedakarlıkta bulunan İtfaiye teşkilatı her geçen yıl araç, ekipman ve bilgi olarak kendini yenilemektedir. Trabzon Belediyesi itfaiye teşkilatı da bu yeniliklerle donatılmaktadır. İtfaiye teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde yarın bir tatbikat yapılacaktır" dedi.

       Vali Vekili Mercan ve Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç itfaiye teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak, itfaiye teşkilatının çok önemli görev yaptığını söylediler.

       Not: Yarın(02.10.2009) saat 10.00 da sahilde Yenimahalle altı İpekyolu fuar alanında genel bir yangın söndürme ve kurtarma tatbikatı yapılacaktır.

Toplam Okunma Sayısı : 1764

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com