Rehber :
   
Medikal
Numune Medikal
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.10.2009
İtfaiye Teşkilatı'nın 295. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor


İtfaiye Teşkilatı’nın 295. Kuruluş Yıldönümü Kutlanıyor

İtfaiye Teşkilatı’nın 295. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali ve beraberindekileri makamında kabul etti.

İtfaiye Teşkilatı’nın 295. kuruluş yıldönümünü yürekten kutladığını belirten Vali Vekili Mercan, 295 yıldır ayakta duran İtfaiye Teşkilatı’nın ilk günkü özveri ve gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Mercan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İtfaiye personelimiz görevini zor şartlarda, can siperane ve fedakarca yerine getirmektedir. Bu nedenle personelinizi kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde İtfaiye Teşkilatı’nın daha modern cihazlarla ve daha profesyonelce görevlerini yürütmeleri için çalışmalar devam etmektedir. İtfaiye personeli insan hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını tehlikeye atmakta tereddüt etmemektedir. Bu yönüyle de çok kutsal bir görevi yerine getiren İtfaiye personelinin 295. kuruluş yıldönümünü tekrar kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Vali Vekili Mercan, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın ilk resmi ziyaretini İtfaiye Müdürlüğü’ne yaptığını belirterek, bu ziyaretin İtfaiye Teşkilatı’na verilen önemin göstergesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Kendilerine verdikleri destekten dolayı Vali Vekili Aziz Mercan’a teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Bali ise, İtfaiye Teşkilatı olarak 295. kuruluş yıldönümünü kutlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Bali, çok zor şartlarda görev yapan İtfaiye personelinin görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını söyledi.

 

IMG_0084

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 2134

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com