Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.10.2008
Karadeniz'in ilk ve tek uluslararası oteli (06.10.2008) bugün törenle hizmete giriyor


     Bir yıldızlıdan beş yıldızlıya 10 ayrı otel markası altında 4200'den fazla oteli, 170 bin çalışanı ile dünyanın her yerine yayılmış olan, Avrupa’nın lider, dünyanın 3. büyük otelcilik devi Accor Hotels, Türkiye’de kurduğu oteller zincirinin dördüncü halkasını bugün Trabzon’da açıyor.
İlk otelini Mart 2007’de İstanbul’da hizmete açtığından beri her gün daha fazla tanınan Novotel, Türkiye’yi kendi kategorisinde yepyeni bir hizmet anlayışı ile tanıştırmak konusunda oldukça iddialı. Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde Karadeniz’in hemen kıyısında, Dünya Ticaret Merkezi’nin yanında bulunan Novotel Trabzon, bugünden itibaren misafir kabul etmeye başlıyor.
   Uluslararası standartlarda gerçek bir dört yıldızlı marka olan Novotel, son derece yalın ve modern dekorasyon konsepti, misafirlerin konforunu maksimum düzeye çıkaracak her türlü detayın düşünüldüğü etkin mekan tasarımları, modern teknolojik alt yapısı ve kusursuz servis anlayışı ile konuklarına her türlü ihtiyaçlarının eksiksiz karşılandığı eşsiz bir otel ortamı sunuyor. Belki de evinizdeki odanızdan bile daha fazla rahat edebileceğiniz ergonomik bir yaklaşımla tasarlanmış 196 "Novation" odası ve 4 "Novation Suit"i, 650 kişiye kadar toplantılara ev sahipliği yapabilecek tam donanımlı 4 toplantı salonu bulunan Novotel'de hızlı ve kablosuz internet erişiminin yanı sıra formunuz için spor salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna, masaj ve buhar odası ile mükemmel bir sağlık merkezi de bulunuyor.
   Yiyecek-içecek servisindeki yenilikçi yaklaşımlarıyla da büyük beğeni toplayan Novotel, sunduğu benzersiz hizmetler ile hem iş dünyasına hem de ailelere hitap ediyor. Yurt dışında özellikle çocuklara verdiği büyük önemle tanınan Novotel'in özel "Aile Politikası" da oldukça dikkat çekici. Novotel’de 16 yaşından küçük iki çocuk, anne babasının veya büyükanne-büyükbabasının odasında kahvaltı dahil ücretsiz konaklayabiliyor veya oda fiyatının sadece % 50’sini ödenerek çocuklar için 2.oda alınabiliyor.

Toplam Okunma Sayısı : 2396

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com