Rehber :
   
Konfeksiyon
Can Modaevi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.10.2009
Vatandaşlar Cep Telefonlarıyla Belediye İle İlgili Her Türlü Bilgiye Ulaşabilecek


Trabzon Belediyesi cep telefonları vasıtasıyla vatandaşlara belediye çalışmaları ve faaliyetlerini daha etkin bir şekilde duyurmak için Mobil Demokrasi yayın kanalını hizmete soktu. Bunun için vatandaşların yapması gereken tek şey cep telefonlarının 888 hücre kanalını aktif hale getirmeleri. Bu hizmetle birlikte belediyenin faaliyet ve duyuruları vatandaşların cep telefonlarına gelecek. Ayrıca vatandaşlar bu hizmet sayesinde istek ve şikâyetlerini de belediyeye iletebilecek.

Mobil Demokrasi platformu hakkında Trabzon Belediyesi birim müdürleri bilgilendirildi. Trabzon Belediyesi Meclis Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında Mobil Demokrasi Platformu Derneği Proje Direktörü Sosyolog Burcu Aslanoğlu sistemin işleyişi ile ilgili bir sunum yaptı.

Mobil Demokrasi yayın kanalı sayesinde yerel yönetimlerin kültür ve sanatsal faaliyetleri, güncel kent konuları, yerel yönetimlerin çalışmaları, sağlık ile ilgili konular, emniyet uyarı bilgileri, nöbetçi eczaneler, mobil referandumlar ve sivil toplum örgütlerinin duyuruları vatandaşların cep telefonlarına ücretsiz olarak gönderileceğini belirten Burcu Aslanoğlu, bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarını cep telefonlarının 888 hücre kanalını aktif hale getirmelerinin yeterli olacağını söyledi.

Toplam Okunma Sayısı : 2075

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com