Rehber :
   
Aluminyum ve Yan Sanayi
Aktif Metal Yapı Tic. Ltd. Şti.
Üçgen Aluminyum San. Tic. Ltd Şti.
Mst Cam Alüminyum
Birlik Cam Balkon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.10.2009
Başkan Gümrükçüoğlu ve Vali Kızılcık "Trabzon Kadın Ormanını" Açtı..


Başkan Gümrükçüoğlu,
"Kadınlarımız kentimizin gelişmesi için
aktif rol almalıdır"
"Trabzon Kadın Ormanı" Açıldı


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un gelişmesi ve kalkınması için kadınların daha aktif bir rol almaları gerektiğini ifade ederek, " Bu anlamda kadın platformları ile sürekli istişare içerisinde oluyoruz. Yaptığımız görüşmelerde kadınlarımızın kentimizin her türlü çalışma alanında ne kadar bilinçli ve donanımlı olduğunu gözlemledik. Onların bu bilgi birikimlerinden yararlanarak kentimize en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız"dedi.

       Birleşmiş Milletler ve Sabancı Vakfı'nın geliştirdiği proje kapsamında Trabzon da oluşturulan kadın ormanı hizmete açıldı. Trabzon Belediyesi'nin de destek verdiği projede Beşirli Sahil Mevkiinde oluşturulan Trabzon Kadın Ormanı'nın açılışına Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan ve Trabzon Kadın Platformu üyeleri katıldı.

       Açılış törenine katılarak fidan diken Trabzon Belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'un gelişmesi ve kalkınması için kadınların daha aktif bir rol almaları gerektiğini ifade ederek, " Birleşmiş Milletler ve Sabancı Vakfı tarafından kadınlarımıza yönelik gerçekleştirilen projeye Trabzon belediyesi olarak biz de destek verdik. Bu anlamda kadın platformları ile sürekli istişare içerisinde oluyoruz. Yaptığımız görüşmelerde kadınlarımızın kentimizin her türlü çalışma alanında ne kadar bilinçli ve donanımlı olduğunu gözlemledik. Onların bu bilgi birikimlerinden yararlanarak kentimize en güzel hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Kadınlarımız tarafından oluşturulan bu ormanın kentimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

       Trabzon Valisi Recep Kızılcık ise Trabzon'da kadınların üretim, sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta var olan etkinliklerinin daha da artırılması gerektiğini belirterek bu anlamda kadınlara destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Toplam Okunma Sayısı : 1746

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com