Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.10.2009
Belediye'den 2230 öğrenciye çeşitli kırtasiye yardımı yapıldı.


Belediye'den kırtasiye yardımı


       Trabzon Belediyesi yardıma muhtaç ailelere gıda ve giyim yardımlarından sonra bu ailelerin çocuklarına da kırtasiye yardımı yapıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürülen bu çalışmalarda eğitim ve öğretim yılı öncesinde 2230 öğrenciye çeşitli kırtasiye yardımı yapıldı.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, belediye olarak yardıma muhtaç ailelerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Bu anlamda çok önemli hizmetler yapıyoruz. Gıda ve giyecek yardımlarımıza kırtasiye yardımlarını da ekleyerek yardıma muhtaç ailelerimizi bir nebze de olsa rahatlatıyoruz. Biz bütün mahallelerdeki yardıma muhtaç aileleri büyük bir titizlikle seçip ona göre yardımlar yapıyoruz. Bu konuda çok güzel bir envanter çıkardık. Ancak bu çalışmaya rağmen bizim tespit edemediğimiz başka yardıma muhtaç aileler varsa bunların da bir şekilde Belediyemize başvurmaları halinde yardımlardan yararlanacaklardır." dedi

       "Alan elle, veren eli buluşturuyoruz"

       Öte yandan Üniversite öğrencilerine burs vermek için çalıştıklarını belirten Başkan Gümrükçüoğlu, "Üniversite öğrencilerine burs çalışmalarımızda devam etmektedir. Bilindiği gibi Anayasa Mahkemesi, belediyelerin burs vermelerini yasakladı. Bu nedenle biz de işadamlarımızdan yardım talep ettik. Belediyemize başvuruda bulunan Üniversite öğrencilerine burs vermeleri için 350 dolayında işadamımıza mektup yazdık. İş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum mektuplara cevap vererek kaç öğrenciye ne kadar burs verebileceklerini bildiriyorlar.. İşadamlarımızdan alacağımız destekle hedefimiz 2 binin üzerindeki öğrenciye burs verebilmektir. Burada belediye sadece aracı görevini yapmaktadır. Biz işadamlarımıza bize başvuran öğrencilerin hesap numaralarını bildiriyoruz. Yani veren elle alan eli buluşturuyoruz. Şu ana kadar bu konuda destek olan hayırsever işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1446

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com