Rehber :
   
Klima ve Soğutma Sanayi
Olgun Klima
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.10.2009
YÖK Başkanı Özcan Vali Kızılcık'ı Ziyaret Etti


YÖK Genel Kurul Toplantısı için YÖK Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Trabzon’a gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

YÖK Başkanı Özcan, yapacakları genel kurul toplantısıyla ilgili bilgi vererek, “Buraya gelmeyi uzun zamandır planlıyorduk. Çeşitli nedenlerden dolayı gerçekleştiremedik. Şimdi burada olmak ve güzel sözleri duymak bizim için hoş. Trabzon’da Genel Kurul Toplantısı yapacağız. Ondan sonra üniversitemizi ziyaret edeceğiz. Daha sonra civardaki üniversitelerden Gümüşhane ve Bayburt illerindeki üniversiteleri ziyaret edeceğiz. Üniversitelerimizdeki sorunları çözmek istiyoruz” dedi.

Vali Recep Kızılcık da, YÖK Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini Trabzon’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Biz burada Karadeniz Teknik Üniversite’mizle beraber, hem idaremizin etkinleştirilmesi hem de sosyal anlamda karşı karşıya kaldığımız problemlerin bilimsel yöntemlerle çözümlenebilmesi için iş birliği halinde çalışmaktayız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kızılcık, günün anısına YÖK Başkanı Özcan’a plaket verdi.

IMG_0542

Toplam Okunma Sayısı : 1963

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com