Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.10.2009
Gökhana Sahip Çıktı


Alioğlu, yaptığı açıklamada, Gökhan Ünal ile ilgili basın organlarında çıkan haberlerin hepsinin spekülatif haberler olduğunu belirterek, ''Kolaycılıkla gündem oluşturuluyor. Trabzonspor, Gökhan'a önemli yatırımlar yapmıştır. Gökhan, Türkiye'de gol kralı olarak kendisini ispat etmiş bir oyuncudur. Trabzonspor, şimdi ve gelecek yıllarda bu futbolcudan yararlanmayı düşünmektedir'' dedi.

Gol sıkıntısı içinde olmasına en çok Gökhan Ünal'ın kendisinin üzüldüğünü ifade eden Alioğlu, şöyle konuştu:''Bu durum tabi ki camiayı da üzer, ama Gökhan Ünal'ı daha çok üzer. Neticede Gökhan Ünal'ın belli bir kalitesi var. Önümüzdeki her maç onun üzerindeki baskıyı tamamen atabileceği bir fırsattır. Biz bu bakış içindeyiz. Diğer bütün yorumları spekülasyon olarak düşünüyoruz. Genel kural, Trabzonspor değerini bulduğu zaman sadece Gökhan Ünal'ı değil her oyuncuyu satabilir, ama şu anda böyle bir gündemimiz yok.''

Galatasaray Maçı

Alioğlu, Galatasaray ile hafta sonu yapacakları maçın iki boyutta öneminin bulunduğunu kaydederek, ''Öncelikle bir derbi maçı oynayacağız. İkincisi hem Galatasaray, hem bizim cephemizde netice açısından camiaları mutsuz eden skorların olması. Her iki takım da bu baskıyı aşma, kendi özgüvenini kazanma ve camiasını rahatlatma manalarında bir sınava çıkacaktır. Ben bu maçın bu nedenle yüksek kaliteli bir maç olacağını düşünüyorum. Umut ediyorum, bu maç Trabzonspor'un kazanacağı bir maç olacak'' diye konuştu.

Yattara, Belirsizliği

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara'nın ayak bileğindeki sakatlığının büyük oranda iyileştiğini ifade eden Alioğlu, ancak futbolcunun var olan özgüven sorununu tam olarak aşamadığını, belli bir verimlilik için de tam ritmini yakalayamadığını söyledi.

Teknik direktör Broos'un bir futbolcuya şans vermek için o futbolcunun üst düzey kullanıma gelmesini istediğini anlatan Alioğlu, ''Yattara, son 2 haftada taktik antrenmanlara katıldı ve sırıtmadı. Ama müsabaka şartları farklıdır. Tam kıvamını bulmuş değil. Ne zaman bulur, onu yaşayıp görmek lazım. Galatasaray maçıyla ilgili şu anda bir şey söylemek uygun değil. Futbolcunun duruşu ve hocanın ondan alabilecekleri bunda belirleyici olacaktır'' dedi.

Alioğlu, Yattara'nın Belçika'ya kontrolden geçmek için gittiğini kaydederek, ''Biz bu milli takım arasını sadece Egemen için değil, Yattara için de kullanmak istedik. Yarın aksilik olmazsa bu futbolcular antrenmanda yer alacaklar'' diye konuştu.

Alioğlu, Egemen'in Galatasaray maçında takımdaki yerini alabileceğini de sözlerine ekledi.

İzin Bitiyor

Trabzonspor'da, teknik direktör Hugo Broos tarafından verilen 3 günlük izin yarın sona erecek. Bordo-mavililer, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacakları antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarına yeniden başlayacaklar.

Toplam Okunma Sayısı : 1805

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com