Rehber :
   
İletişim
Raykom İletişim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.10.2009
Lemi Çelik İddialı


Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un sportif direktörü Lemi Çelik, "Kartalspor, İstanbul ve Türk sporuna taze kan pompalamaya başlamıştır. Kartalspor, Türk futbolunun yeni Trabzonspor'u olacaktır" dedi!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un sportif direktörü Lemi Çelik, bazı basın organlarının henüz sezon bitmeden ligdeki bazı takımları, Turkcell Süper Lig'e çıkacakmış gibi yansıttığını ifade ederek, bu durumun da hakemleri etkilediğini söyledi.

Çelik, yaptığı açıklamada, ligdeki bazı kulüplerin büyük paralar harcayarak, kamuoyunun yakından tanıdığı isimleri transfer ettiğini dile getirerek, ''Bunların gündeme gelmesinden dolayı bazı basın organları, daha sezon bitmeden bazı kulüpleri, Turkcell Süper Lig'e çıkmış gibi yansıtıyor. Hakem camiası da bu baskıdan etkileniyor. Konyaspor ile deplasmanda oynadığımız karşılaşmada 3 puanımız resmen gasp edildi. Bugün biz 17 puanla lider, Konyaspor'da 14 puanla ikinci sırada olacaktı. Bank Asya 1. Lig'in saygınlığının ve değerinin korunması için hakemlerin bu durumdan etkilenmemesini istiyoruz'' diye konuştu.

Takımlarının bu sezon play-offa kalmadan doğrudan Turkcell Süper Lig'e çıkacağına inandıklarını anlatan Çelik, şunları kaydetti: ''Adil geçen bir lig daima değerini yükseltir ve saygınlığını artırır. O zaman da kulüpler sponsor bulmakta zorluk çekmezler ve böylece gelirlerini artırırlar. Her televizyon Bank Asya 1. Lig ile ilgili program yapmaya başlar. Biz hakkaniyetli bir lig istiyoruz. Sayın Kartal Belediye Başkanımız Altınok Öz'e, takımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kartalspor, İstanbul ve Türk sporuna taze kan pompalamaya başlamıştır. Kartalspor, Türk futbolunun yeni Trabzonspor'u olacaktır. Kartalspor'un haklarının aranması konusunda mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.''

Lemi Çelik, bu hafta deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacaklarını da ifade ederek, ''Ameliyat geçiren kaptanımız Mesut dışında eksiğimiz bulunmuyor. Kardemir Karabükspor deplasmanından 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz'' dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2179

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com