Rehber :
   
Bayan Kuaförleri
Kuaför Emine
Kuaför Günay
Kuaför Esra
.Kuaför Rıza
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.10.2008
Tarihi Kentler Birliği'nin Anadolu buluşması


Tarihi Kentler Birliği'nin Anadolu buluşması

   
Canalioğlu, Trabzon Belediyesi olarak tarihi değerlerimize büyük önem veriyoruz

       Trabzon'un da üyesi bulunduğu Türkiye Tarihi Kentler Birliği'nin "Anadolu buluşması" toplantısı Kars'ta yapıldı. Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu'nun da katıldığı Tarihi Kentler Birliği Meclis toplantısında "Somut olmayan kültürel mirasın önemi ve yerel yönetimlerin sorumlulukları" konulu oturum yapıldı. 3 Gün süren Tarihi Kentler Birliği toplantısını Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı.

       Program çerçevesinde Kafkas Kültürleri Festivali için Kars'a gelen Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Dağıstan, Ermenistan, Güney Afrika, Gana, Gürcistan, Hırvatistan, Kırgızistan, KKTC, Küba, Litvanya, Macaristan, Makedonya, Moldovya, Norveç, Polonya, Romanya, Rusya, Slovenya, Slovakya, Sırbistan, Ukrayna ve Yunanistan Halk dansları ekipleri gösteri yaptı.

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Kars'daki toplantının çok yararlı geçtiğini belirterek, "Trabzon Belediyesi olarak yaptığımız ikili görüşmelerle Trabzon'un tarihi ve kültürel değerlerini anlattık. Zaten birçoğu Trabzon'u gezmiş görmüş ve çok iyi anılarla ayrıldığını bizzat bizlere söylediler. Bundan büyük mutluluk duydum. Trabzon belediyesi olarak tarihi değerlerimize büyük önem veriyoruz." dedi.

06 Ekim 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 2004

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com