Rehber :
   
İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Astaş Beton
Ernil Yapı Market
NKY Necdet Kırhan Yazıcı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
14.10.2009
"Anadolu'da Yaşam" fotoğraf yarışması sonuçlandı


"Anadolu'da Yaşam" fotoğraf yarışması sonuçlandı


Birincilik Ödülü

       Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen "ANADOLU'DA YAŞAM" konulu 5. Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçlandı. Birinciliği Adana'dan M. Nevzat Hız "Balıkçı" adını verdiği fotoğrafıyla kazandı.


İkincilik Ödülü

       Fotoğraf sanatını desteklemek adına Trabzon'un zengin kültürel değerlerini, varlıklarını, güzelliklerini ve sanatçılarımızın sanatsal yapıtlarını yaratıcı çalışmalarla ortaya koymak ve belgelemek amacıyla Trabzon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 5. Ulusal Fotoğraf yarışması sonuçlandı. Konusu "Anadolu'da Yaşam" olan fotoğraf yarışmasına 223 katılımcı 789 fotoğrafla iştirak etti. Amatör, profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmaya, renkli baskı dalında en çok 4 eserle katılım oldu.


Üçüncülük Ödülü

       Yarışma sonucunda birinciye 1.500 TL., ikinciye 1.000 TL., üçüncüye 750 TL., mansiyon alanlara ise her biri 250 TL., olmak üzere 6 adet ödül ve plaket sahiplerini buldu.


Mansiyon

       Yarışmada Fahri GÜMÜŞTEKİN (Foto Forum Başkanı), Necmettin KÜLAHÇI (AFSAD Onur Üyesi) Metin ÖZTÜRK (Foto Forum Üyesi), Dursun Ali SARIKOÇ (FSK üyesi) M. Reşat SÜMERKAN (Foto Forum Üyesi) jüri üyesi olarak görev alırken, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Temsilcisi Vedat OSMANOĞLU gözlemci olarak yer aldı.

Birincilik M. Nevzat HIZ Adana Balıkçı - 9
İkincilik Engin KABAN İstanbul Tandır
Üçüncülük Murat TOSUN Aydın Sürü
Mansiyon Koray ÖZÖZEN Adana Oyun
Mansiyon UmuT SABUNCU Adana Kalaycı
Mansiyon Bekir TUĞCU İstanbul Buzda Av - 2
Mansiyon Metin KARADAĞ Gaziantep Çay Keyfi
Mansiyon Enver ŞENGÜL Edirne Çoban
Mansiyon Bünyamin EREN Kocaeli Odun Kömürcüleri
Foto Forum “Anadolu’da Sanatsal Yaşam” Özel Ödülü Ali ALTIN Aydın Akşehir


Mansiyon

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Trabzon'un çok önemli bir sanat ve kültür kenti olduğunu belirterek, "Böylesine önemli kentin sanatsal değerlerini ortaya çıkarmak için Belediye olarak her çeşitli sanatsal etkinlikler yapıyoruz. Karikatür yarışmasından sonra şimdi de fotoğraf yarışması düzenledik. Bu yarışma sonucunda Anadolu da yaşamı anlatan çok önemli fotoğraflar ortaya çıktı. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ve bundan sonraki sanat hayatlarında başarılar diliyorum" dedi


Mansiyon

       5. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergi ve ödül töreni 16 Ekim 2009 Cuma günü Trabzon Sanat evinde saat 17.00'de düzenlenecektir.


Mansiyon


Mansiyon


Mansiyon


Değerlendirme Jurisi


Değerlendirme Jurisi

Toplam Okunma Sayısı : 1882

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com