Rehber :
   
Hamamlar
Sekiz Direkli Hamam
Fatih Hamamı
Tarihi Meydan Hamamı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.10.2008
Teröristler emellerine ulaşamayacaklar


Başkan Canalioğlu,
"Teröristler emellerine ulaşamayacaklar"

Başkan Canalioğlu, Teröristler emellerine ulaşamayacaklar

       Trabzon belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, terörün yıllardır Türkiye'nin en önemli sorunlarının başında geldiğini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bütünlüğünü bugüne kadar korumuş, bundan sonra da koruyacaktır" dedi.

       Başkan Canalioğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

       "Hakkâri'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün köyündeki Jandarma Sınır Karakolu'na düzenlenen baskında 15 askerimizin şehit olması ve 22 askerimiz de yaralanması olayı hepimizi derinden yaralamıştır.

       Alçakça saldırılarını sürdüren terör örgütü bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti terörle savaşımdaki kararlılığını etkili şekilde sürdürmekte, birlik ve dayanışmamızı daha da güçlendirmektedir. Türk Silâhlı Kuvvetlerimiz, terörle savaşı erinden en üst rütbeli subayına kadar büyük özveriyle yürütmekte, bölünmez bütünlüğümüzün, Cumhuriyet'in değer ve kazanımlarının korunması için canını seve seve vermektedir

       Terörün kanlı yüzüne sığınarak, ülkemizin huzuruna ve birliğine zarar vermeyi amaçlayanların, milletimizin ve Devletimizin kararlılığı ve gücü karşısında çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklardır.

       Türkiye Cumhuriyeti; birliğine, bölünmez bütünlüğüne yönelen bölücü teröre karşı haklı savaşımını, Ulusu'yla, Türk Silâhlı Kuvvetleri'yle, tüm güvenlik birimleriyle kararlılık içinde yürütecektir.

       Saldırıda şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum."

06 Ekim 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 1919

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com