Rehber :
   
Dekorasyon & Çelik Eşya
Her-Tür
Cihan Raf
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
15.10.2009
Karadeniz Makine İmalatı, Endüstri ve Otomasyon Fuarı DTM'de Açıldı.


Karmak 09 - Karadeniz Makine İmalatı, Endüstri ve Otomasyon Fuarı, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde açıldı. Bugün açılışı gerçekleştirilen fuar 18 Ekim Pazar günü akşamına kadar ziyarete açık olduğu belirtildi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Dış Ticaret Bölge müdürü O. Naci Gençtürk, DKİB Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan, MÜSİAD Başkanı Ahmet Sarı, KASİAD Başkanı Ahmet yaşar Altuntaş, TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve firma temsilcilerinin katıldığı törenle fuarın açılış kurdelesi kesildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Rize Belediye Başkanı Ömer Bakırcı ile birlikte, tek tek standartları gezerek, üretim yapan firmalar hakkında bilgi aldılar.

Açılışta yaptığı konuşmada, Vali Dr. Recep Kızılcık, karadeniz’e kıyısı olan ülkelerde üretilen ürünlerin vitrine çıktığı Dünya Ticaret Merkezi’ndeki sektörel fuarların amacının bölge ekonomisini canlandırmak, işbirliği ve ticareti artırmak olduğunu söyledi.

Karmak -2009 fuarının bu anlamda, bölgedeki sanayileşme ve endüstri için güçlü bir sektörel fuar olarak açıldığını belirtti.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Karadeniz Bölgesi Endüstri Fuarı için yeni bir bölge olduğunu belirtti. Fuarın bu yıl ilk kez yapılıyor olması aynı zamanda bölgenin önemli bir potansiyeli içinde barındırması anlamına geldiğini düşündüğünü iletti. Karmak Fuarı hem bizim için hem de sektör için heyecan verici bir çalışma olduğunu vurguladı.

Karmak fuarının bölgenin sanayi yapısının gelişimine katkı vereceğini de belirten Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, yeni teşvik uygulamaları nedeniyle, bölgede artan yatırım talebinin Makine İmalatı, Endüstri ve Otomasyon Fuarı’nı ön plana çıkardığını söyledi.

Başkan Hacısalihoğlu, fuarda açılan standartlarda ürünlerin birebir kullanıcılar ve ihtiyaç kesimleri tarafından incelenme fırsatı doğduğunu belirterek,” burada sergilenen ürünler teknik olarak kapasiteleri incelenme şansı vardır. Bölgedeki bütün ilgili kesimleri fuarın açık olduğu 18 Ekim Pazar gününe kadar gezmeyi öneriyorum.”diye konuştu.

TUREKS Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen fuarın ilk yılında 80 standa 124 firma genel merkez veya bayileri aracılığı ile ürün hizmetleri sergileniyor.


TÜREKS Fuar yetkilileri, yurtiçi ve Karadeniz ülkelerinde yoğun tanıtımı yapılmış, heyet katılımları organize edildiğini söyledi.

Katılımcıların ve ziyaretçilerin başarılı iş bağlantılarına imza atarak fuardan memnun ayrılmalarını umduklarını ifade ederek,” Fuarımızın ülkemize, bölgeye ve sektöre önemli katkılar sağlamasını temenni ediyoruz.

Fuarımızın çalışmaları aşamasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi Yönetimine ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Şeklinde konuştu.

 
 
 
 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2205

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com