Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.10.2009
Başkan Gümrükçüoğlu, çalışanın hakkını veriyor...


Başkan Gümrükçüoğlu, çalışanın hakkını veriyor
Kıdem Tazminatları peşin ödeniyor


       Trabzon Belediyesinden emekli olan işçiler kıdem tazminatlarını artık peşin alıyorlar.

       Daha önce taksitler halinde kıdem tazminatlarını alan emekli işçiler, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun göreve geldiği tarihten beri ikramiyelerini peşin alıyorlar. Peşin ödemenin yapıldığı son 6 ay içerisinde Belediye'den 25 işçi emekli olup bunlara toplam 1.250.000.00 TL kıdem tazminatı ödendi.

       Öte yandan, memurların Konut Edindirme Yardımı (KEY) paralarının ödenmesi sırasında Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önemli fedakârlıklar yaparak 452 memurun KEY'leri hesaplanarak 335.000.00 TL ödeme yapılmıştır. Ayrıca Ramazan Bayramı öncesinde 762 işçiye de 348.000.00 TL ikramiyeleri ödenmiştir. İşçi ve memur maaşları da aksatılmadan her ayın 14'ünde hesaplarına yatırılmaktadır.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediyenin personeline maaş, ikramiye ve kıdem tazminatı borcunun bulunmadığını belirterek, "Belediye olarak tüm personelimizle aile ortamı içinde gece gündüz çalışarak Trabzon halkına hizmet sunuyoruz. Çalışanın alın teri kurumadan hakkının ödenmesi için de büyük gayret sarf ediyoruz. Belediyemizde 4857 sayılı iş kanununa tabi çalışan işçilerimizin emekli olanların kıdem tazminatları yıllardan beri 3 taksit halinde ödenmekte ve işçilerimiz aldığı tazminatı ile bir iş yapma imkânı bulunmamaktaydı. Bu itibarla çalışan işçilerimizin yılların emeği karşılığı olan kıdem tazminatları peşin olarak ödenmektedir. Böylece emekli olan işçilerimize bugüne kadar ki katkılarından dolayı hem teşekkür ediyoruz, hem de hak ettiği kıdem tazminatlarını peşin ödeyerek bu para ile bir iş yapabilmesini sağlıyoruz." dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1888

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com