Rehber :
   
Danışmanlık Hizmetleri
Trabzon Marka Patent Ofisi
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
16.10.2009
Strateji ve Geliştirme Müdürü Nalan Aydın,Meclis üyelerini bilgilendirdi.


Meclis üyelerine ulaşım brifingi


       Trabzon Belediyesi Strateji ve Geliştirme Müdürlüğü'nce hazırlanan şehir içi ulaşım planı Belediye Meclis üyelerinin bilgisine sunuldu. Belediye Meclis salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Meclis üyelerinin yanı sıra Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı. Strateji ve Geliştirme Müdürü Nalan Aydın, hazırlanan trafik planı ile ilgili Meclis üyelerini bilgilendirdi.

       Şehir içi trafik akışıyla ilgili yapılan alternatif planlardan en uygunu seçilerek bunun üzerinde Belediye Meclis üyeleri görüşlerini aktardı. AK Parti ve CHP'li meclis üyeleri böyle bir çalışmanın yapılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, bir an önce hayata geçmesi için Başkan Gümrükçüoğlu'na destek verdiler. Bazı meclis üyeleri de Maraş caddesinin trafiğe kapatılması yönünde görüş belirtirken, bazıları da bunun şimdilik sıkıntı yaratabileceğini, ancak daha sonraki süreçte kapatılması gerektiğini ifade ettiler.

       Trabzon eski belediye Başkanlarından Hasan Melek'in de izlediği bilgilendirme toplantısında konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon şehir içindeki trafik karışıklığına son vermek istediklerini belirterek, "Bu konuda uzun süredir çalışıyoruz. Hem belediyedeki ilgili arkadaşlarımız, hem de Bahçeşehir Üniversitesi'nden gelen arkadaşlar çok yönlü olarak çalışmalar yaptılar ve önümüze alternatif ulaşım planları koydular. Bu plan yapılırken arkadaşlarımız, eski belediye başkanları, meclis üyeleri ve diğer kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri, şoförler odası gibi kesimlerin bilgisine başvurdular. Onların görüş ve önerileri dikkate alınarak böyle bir plan ortaya çıktı. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş. Düşündüğümüz ulaşım planını siz değerli meclis üyelerimizle de paylaşmayı uygun bulduk. Buradan çıkacak sonuçları da dikkate alarak şehir içi trafik planını kamuoyu ile paylaşacağız. Hazırlanan plana göre Maraş Caddesi sadece doğuya tek yönlü olarak trafik akışı sağlanacak. Cumhuriyet Caddesi çıkış, Gazipaşa Caddesi de tek yönlü olarak iniş verilecek. Maraş caddesinden gelen araçlar Bağ-Kur binası ve Gazeteciler Cemiyeti önünde indirme yapabilecekler."dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 2451

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com