Rehber :
   
Kitap & Kırtasiye
Ant Kitap Kırtasiye
Nokta Kitabevi
Karaoğlu Kırtasiye
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
19.10.2009
Serdar Bali Yazdı


Broos’un eseri!

Sıfır forvetle sahaya çıkacaksın, ileri ucun sağında oynattığın futbolcunu rakip kaleye gitsin diye değil, rakibin sol bekinin ileri çıkmasını engellemek için kullanacaksın, sol açık diye Ersun’dan sonra ikinci faciayı Gabriç ile yaşatacaksın, ondan sonra da maçı kazanacağım diyorsun.

Olmaz! Bu, tabiata aykırıdır!

İşin garibi de, sahada varla yok arasında olan Galatasaray’ı yakalamışsın... Hiçbir şey oynamıyor, korkuyor, senin üzerine gelemiyor. Daha ne istiyorsun? Anlaşılır gibi değil.

Trabzonspor biraz derli toplu oynamaya başladı, 2 gol birden attı. Ve bu toparlanmayı da sadece Colman’ın gayretiyle buldu. Bir kişi daha Colman’a eşlik edebilse, durumun çok daha farklı olacağı gün gibi aşikar. Sezon başından beri methiyeler düzülen ve şampiyonluğa oynadığı söylenen Galatasaray’ı görünce, insanın taraftar olarak üzülmemesi mümkün değil. Ama gel gör ki Trabzonspor’un hocası Broos, oyunda dengeyi kuran takımına hiç müdahale etmeyerek mağlubiyetin en büyük mimarı oldu. Bu maçta Trabzonspor kaybetmeyi hak etti mi, hayır... Galatasaray kazanmayı hak etti mi, o da hayır. Önceki günkü Kasımpaşa’yı seyrettikten sonra, şampiyonluk favorilerinin maçlarını izleyip ondan sonra yorum yapmanın, bir spor yazarı olarak yazmanın ne kadar zor olduğunu anladım.

Trabzonspor’un hocasının, biraz moral arayan takımını bu maçta iyice sorunun içerisine attığı gözüktü. Esasında Trabzon’un forveti, geçen yıldan daha zengin... Ama Bordo-Mavililer forvetini geçen yıldan daha kötü kullanıyor. Bu da Trabzonspor’u strese sokuyor.

Toplam Okunma Sayısı : 1765

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com