Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
23.10.2009
Hugo Broos, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi


Teknik Direktörümüz Hugo Broos, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Sanırım şurası çok açık ki maça kötü başladık. Oyuncularımız baskı adlında kaldı. Sonrasında geriye düştük. Beni tatmin etmeyen oyuncular vardı. Bunun sonucunda da iki değişiklik yaptık. Bunun ardından sizler de bambaşka bir Trabzonspor izledik. Değişikliklerin meyvesini alarak buradan iyi bir galibiyet çıkarmayı başardık”

 

Taraftarın tepkisini de değerlendiren Broos, “Engin çıkarken yuhalandı ancak o değişikliği yapmak zorundaydık. Oyundan çıkarken biraz sinirlendi ancak bu hayal kırıklığına uğramış bir oyuncunun hareketi. Bu durum engellenmeli. Oyuncu sinirlerini kontrol altına almalı. Birkaç hafta önce Alanzinho benzer bir hareket yapmıştı. Tayfun ise alkışı hak etmişti” ifadelerini kullandı.

 

Hafta içerisinde yapılan çalışmalarda iyi performans ortaya koyan oyuncuları sahaya sürdüğünü dile getiren Broos, “Ancak maç başladıktan sonra bazı oyuncuların performanslarından memnun olmadım. Metin hocayla da neler yapabileceğimizi oturup konuşuyoruz. Biraz da risk alarak maçı 4-4-2’ye çevirdik. Risk aldık ve kazandık” dedi.

 

Broos, daha önce “Gaziantepspor karşısındaki Yattara’yı istemiyorum” yönünde kullandığı ifadelerin ardından Kayserispor karşısında bu oyuncunun ortaya koyduğu performansı değerlendirirken, “İyi bir Yattara Trabzonspor’a her zaman katkı sağlar. Ancak bugünkü Yattara’dan hiçbir verim alamayız. Maça kazanmak için hazırlandık. İlk 9 haftada çok az puan topladık. Eleştirileri kabul ediyorum. Ancak hatırlarsanız Gaziantepspor karşısında bir çok pozisyonu değerlendirememiştik. Bunlar detay, ancak buna rağmen eleştirileri anlayışla karşılıyorum” yorumunu yaptı.

 

Yeni transferimiz Ömer Aysan’ın yardımcı antrenörümüz Metin Diyadin’in tanıdığı bir oyuncu olduğunu belirten Broos, “Ömer’in katkı sağlayacağı kararına vardik ve bünyeye katılmasını istedik” diye konuştu.

 

Ceyhun’un yükselen bir performans içinde olduğuna da dikkat çeken Broos, son olarak şunları söyledi: “Selçuk iyi oynadı. Ritmi yükseldi. Ceyhun sürekli gelişim kaydediyor. İleride çok iyi bir savunmaya yönelik orta saha oyuncusu olacağını bize gösteriyor.”

Toplam Okunma Sayısı : 1670

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com