Rehber :
   
Eğlence Merkezleri
Mass Performance Hall
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.10.2009
Hazırlıklar Başlıyor


Bordo - mavili takımda Kayserispor maçında yıldızı parlayan isimlerden olan Tayfun Cora'ya soyunma odasında teknik direktör Hugo Broos'tan özel tebrik geldi.

Futbolcusunun yanına giderek, "İşte baskılara rağmen yüreğiyle mücadele eden örnek futbolcu" diyen Broos'un, Tayfun'a moral verdiği belirtildi. Bu arada Broos'un maç sonunda Yattara için yaptığı, "Bazen körlere yol göstermek gerekir" şeklindeki açıklamasının, Yattara'nın oynamasını isteyen bazı taraftarlar ve basın mensuplarına yönelik olduğu belirtildi. Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Hocamız bu açıklamayı taraftarlara yönelik olarak yaptı" şeklinde konuştu. 

Yattara’nın Yıldızı Söndü

Trabzonspor'un Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'nın yıldızı söndü. Sakatlığı bir türlü geçmeyen ve hakkında bir çok spekülasyon ortaya atılan Yattara, taraftarların da gözünden düştü. Son oynanan Kayserispor maçında tribünlerin ikiye bölünmesine neden olan Yattara'nın, oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde duygu dolu anlar yaşadığı ve "Ben bunları hak etmedim. Gerçekten bu protestolar beni çok üzdü" diyerek sitem ettiği öğrenildi. Broos'un teselli etmeye çalıştığı Gineli futbolcuya en büyük desteği Barış Memiş'in vermeye çalıştığı kaydedildi.

Hazırlıklar Yarın Başlıyor

Trabzonspor, Kayserispor maçının ardından verilen iki günlük izinden sonra çalışmalarına yarın başlayacak. Teknik direktör Hugo Broos yönetiminde yapılacak antrenmana yeni transfer Ömer Aysan'da dahil olmak üzere tüm futbolcuların katılması bekleniyor. Broos'un takımı 4 gün çalıştırdıktan sonra takıma yeni bir izin daha vereceği öğrenildi.

Toplam Okunma Sayısı : 2015

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com