Rehber :
   
Züccaciye & Mutfak Eşyaları
Hakkı Akyüz Mutfak Eşyaları
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.10.2008
Raylı sistemde ilk adım


Raylı sistemde ilk adım

   

       Trabzon Belediyesi kenti geleceğe hazırlamak amacıyla başlattığı projelerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Atık suların bertaraftı projesi, Çöp sahası rehabilitasyon projesi, Tekel eski binası yerinde yapılacak iş merkezi projesi, Yeni Kültür sarayı projesi, kalkınma Parkı projesi, Beşirli modern semt pazarı projesi, Uzun sokak projesi gibi önemli projelerle Trabzon'u geleceğe hazırlayan belediye, şimdi de raylı sistem projesi için ilk adımı attı.

       Meydan- Fatih arasında yapılması planlanan raylı sitem uygulama projesi imzalandı. Projeye Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu ile ihale sonucu kazanan İstanbul Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çakır imza koydular. Başkan Canalioğlu imza töreninde yaptığı konuşmada, Trabzon Belediyesinin hep ilkleri gerçekleştirdiğini belirterek, "Yaptığımız projelerle Trabzon'u geleceğe hazırlıyoruz. 2011 Avrupa Gençlik olimpiyatlarının Trabzon'da yapılacak olması bu kentin önemini bir kat daha artırmıştır. Belediye olarak bizim hedefimiz Trabzon'un varolan misyonunu vizyona taşımaktır. Bunun için de Belediye olarak proje üstüne proje geliştiriyoruz. Raylı sistem projesi de Trabzon ulaşımı için çok büyük önem taşımaktadır. Bu projeyi 2009 yılında hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projenin Trabzon'a, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi

       Uygulama projesinin ihalesini kazanan İstanbul Ulaşım A.Ş yönetim kurulu Başkanı Davut Çakır da, projenin 5 km'lik bir hat olduğunu ve 195 gün süre içerisinde tamamlanıp teslim edileceğini söyledi.Söz konusu projenin ihale bedeli 254.500,00-YTL'dir.

09 Ekim 2008 Perşembe
Toplam Okunma Sayısı : 2079

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com