Rehber :
   
Hediyelik Eşya ve Oyuncak
Yuma Oyuncak
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.10.2009
28 Dakikada 3 Gol Yiyen Kaleci Sahayı Terk Etti


Trabzon'da oynanan süper amatör küme futbol karşılaşmasında, yaşadığı ekonomik sıkıntıların üstüne, maçın ilk 28 dakikasında kalesinde 3 gol gören kaleci, sinirlenerek sahayı terk etti.  Söğütlü Beldesi'ndeki sentetik sahada oynanan maçın 1. dakikasında, Çarşıbaşı Belediyespor oyuncusu Eser'in kendi kalesine attığı golle Sögütlü Belediyespor 1-0 öne geçti. Ancak, Çarşıbaşı Belediyespor, 12. dakikada Ali Kemal, 25. ve 28. dakikada Gökhan'ın bulduğu gollerle Söğütlü Belediyespor karşısında 3-1 üstünlüğü yakaladı.

İlk 28 dakikada kalesinde ard arda goller gören Söğütlü Belediyespor'un kalecisi Kemal, sinirlenerek, yönetim aleyhine sözler sarf ettikten sonra sahayı terk etti. Hakem Mustafa Aydın, kendisinden izinsiz sahayı terk ettiği için kaleci Kemal'e kırmızı kart gösterdi. Yapılan oyuncu değişikliğiyle kaleye Atay geçerken, karşılaşma 3-1 sonuçlandı.  Kaleci Kemal, yaptığı açıklamada, bir sporcu olarak yaptığının yanlış olduğunu kabul ettiğini belirterek, ''3.5 aydır yönetim para ödemiyor. Sögütlü Belediyesi'nin oyuncusu olmama rağmen, önceki gün evimin suyunu kestiler. Goller de gelince psikolojim bozuldu'' dedi. Önceki sezon 3. Lig takımı Sürmenespor'da görev yaptığını belirten Kemal, şunları söyledi: ''Federasyonun 30 yaş sınırı getirmesi nedeniyle, oradan ayrılmak durumunda kaldım. Oradaki miktarın altında bir rakama Sögütlü Belediyespor ile anlaştım. Ancak verilen sözler yerine getirilmiyor. Ben bu işten ekmeğimi kazanıyorum. Amatör kümede futbol oynayan binlerce sporcu, benim gibi yaş sınırı nedeniyle mağdur durumda. Kulüpler yaş sınırı nedeniyle 25-26 yaşından sonra oyuncuyu tutmak istemiyor. Biz başka ne iş yapabiliriz ki.''

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle hasta olan annesini hastaneye götüremediğini, taksitlerini bile ödemekte zorluk çektiğini anlatan Kemal, ''Arkadaşlarım da aynı sıkıntıları yaşıyor. Birçok takımda aynı sorun var. Herkesin yapmak istediği şeyi yaptım. Çektim gittim. Kendimi yaktım ama bu sorunlar da dile getirilmeli'' dedi.  Kaleci Kemal, Futbol Federasyonu'nca, bu sezon uygulamaya konulan, TFF 3 Lig'deki 30 yaş sınırının kaldırılması gerektiğini, bir çok futbolcunun bu uygulama nedeniyle mağdur olduğunu söyledi. Bu arada, Sögütlü Belediyespor'da yaşanan maddi sıkıntı nedeniyle bir süredir futbolculara ödeme yapılamadığı, kaynak bulunması halinde en kısa sürede ödemelerin gerçekleştirileceği belirtildi.

Toplam Okunma Sayısı : 1641

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com