Rehber :
   
Yöresel Yemekler
Karpi Pide Salonu
Pidecim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
29.10.2009
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan özel sporculara plaket


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan özel sporculara plaket


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğu 15-18 Ekim tarihleri arasında Alanya'da yapılan Özel Sporcular (zihinsel engelli) Türkiye Şampiyonası'nda 3 altın, 2 gümüş ve 1de bronz madalya kazanan Trabzon Karşıyakaspor Kulübü sporcularını makamında kabul ederek plaket verdi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek verme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Alanya'da yapılan özel sporcular Türkiye Şampiyonasında ilimize altın, gümüş ve bronz madalya kazandıran sporcularımızı u başarılarından dolayı kutluyorum. Onları yetiştiren hocalarına ve ailelerine teşekkür ediyorum. Belediye olarak bu sporcularımıza elimizden gelen her desteği sonuna kadar vereceğiz"dedi.

       Karşıyakaspor Kulübü Başkan ve Antrenörü Zekeriya Üçüncü verdiği desteklerden dolayı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, daha çok destek verilmesi halinde bu sporcuların ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı sonuçlara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Toplam Okunma Sayısı : 1920

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com