Rehber :
   
Restaurant Bar, Cafe Bar, Pub
Altmışbir'a
Galanima Restaurant
Lazeli Restaurant
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.11.2009
TTSO Meclis Üyesi Cafer Hazaroğlu: Trabzon İran ticaretinin...


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Cafer Hazaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a İran İslam Cumhuriyeti ziyareti sırasında , Trabzon’u hedef gösterdiği için oda meclisi tarafından kendisine bir kutlama mesajı gönderilmesini istedi.

Ekim ayı meclis toplantısının dilak ve temenniler bölümünde söz alan TTSO Meclis Üyesi Hazaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın İran İslam Cumhuriyeti’ndeki ziyarette Trabzon’u gündemine aldığını ve bölgenin ekonomisi için önemli gelişmelere yol açacak görüşmede bulunduğunu ifade etti.

İran İslam cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ahmadinejat ile Başbakan Erdoğan’in yaptığı görüşmenin, Trabzon için büyük değer taşıdığını aktaran Cafer Hazaroğlu,” Ben başbakan Erdoğan’ı buradan kutluyorum. Odam ve meclisim adına da kutlama mesajı gönderilmesini istiyorum” diye konuştu.

Hazaroğlu, son dönemde gerçekleşen kurt açılımı ve 34 PKK’lının karşılanması olaylarında, TTSO’nun olumlu yada olumsuz görüş ve önerilerinin de Başbakan Erdoğan’a en fazla şehit veren bir bölgenin ticaret ve sanayi odası olarak gönderilmesi gerektiğini görüşlerini de iletti.

 
 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2521

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com