Rehber :
   
Doğalgaz ve Kalorifer Tesisatı
Ortes Tesisat
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.11.2009
Sel baskınları bazı işyerlerinde maddi hasara yol açtı.


Sel baskınları bazı işyerlerinde maddi hasara yol açtı. Herhangi bir can kaybı meydana gelmedi.


       Başkan Gümrükçüoğlu gece boyunca çalışmaları yerinde inceledi.

       Aşır yağışlar nedeniyle belediye ekipleri 24 saat görev başında.

       -Sel baskınları bazı işyerlerinde maddi hasara yol açtı. Herhangi bir can kaybı meydana gelmedi.

       -Başkan Gümrükçüoğlu, Valiliğimizle yapacağımız koordinasyon toplantısıyla işyerlerinde maddi hasar meydana gelen esnafa gerekli desteği sağlayacağız.

       Trabzon'da iki günden beri yağan aşırı yağış bazı yerlerde sel baskınlarına neden oldu. Akyazı Deresi'nin taşması trafiğin bir süre aksamasına neden oldu. Trabzon Belediyesi tüm ekipleri ve araç-gereçleriyle 24 saat görev başında kalarak herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve başkan yardımcıları tüm gece boyunca yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gümrükçüoğlu aşırı yağış nedeniyle bazı yerlerde sel baskınlarının olduğunu belirterek, "Sel gelmesi nedeniyle Piyasa Meydanı pazar alanında meydana gelen su yükselmelerinden dolayı zemin katlardaki işyerlerinde maddi zararlar meydana geldi. Herhangi bir cam kaybı olmadı. Valiliğimizle yapacağımız koordinasyon ile maddi hasar meydana gelen işyeri sahiplerine destek sağlamak için çalışma yapacağız" dedi.

       Trabzon'da iki gün boyunca yağan aşırı yağmur nedeniyle bazı yerlerde su baskınlarına neden oldu. 2 Nolu Beşirli Mahallesi ve 2 Nolu Erdoğdu mahallerinde istinat duvarı çöktü. Belediye ekipleri anında olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu istinat duvarı çöküntülerinin meydana geldiği yerlerde incelemelerde bulundu. Piyasa Meydanı pazar alanında meydana gelen su baskınlarında bazı işyerlerinde maddi hasarlar meydana geldi. Burada elektrik trafolarında meydana gelen arızalar nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmaması için elektrik kesilerek çalışmalar sürdürüldü. Belediye ekipleri 24 saat görev başında kalarak logar ve kanalları temizledi. Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkan yardımcılarıyla birlikte gece boyunca çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Gümrükçüoğlu yoğun bir şekilde çalışan belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

       Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'da iki günden beri yağan aşırı yağmur nedeniyle belediye olarak tüm ekiplerle birlikte 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, " Ben ve başkan yardımcılarımız bütün gece boyunca çalışmaları yerinde inceledik. Sürekli olarak akarları ve logarları kontrol altında tuttuk. Aşırı yağış münasebetiyle Piyasa Meydanı Pazar yerinde yer yer su yükselmeleri meydana geldi. Trafoların bazılarını arızalanması nedeniyle herhangi bir elektrik akımı nedeniyle can kaybının olmaması için elektriklerin kesilmesini temin ettik. Buradaki bazı vatandaşlarımızı tahliye ettik. Allah'a şükürler olsun herhangi bir can kaybı meydana gelmedi. bu bölgede zemindeki bazı dükkanlarda maddi hasarlar meydana geldi. Sayın valimiz çalışmalarımızda bizlere gereken desteği veriyor. Devlet Su İşleri, Karayolları, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve diğer kurumlarımızda bizlere destek veriyor. Valiliğimizde yapacağımız koordinasyon toplantısında işyerlerinde maddi hasarlar meydana gelen esnafımıza gerekli desteği vereceğiz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1867

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com