Rehber :
   
İlaçlama Hizmetleri
Beşyıldız İlaçlama Trabzon
MDPM İlaçlama
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.11.2009
Başkan Gümrükçüoğlu yapılan ilk tespitlerde 10 milyon TL'nin...


Başkan Gümrükçüoğlu yapılan ilk tespitlerde 10 milyon TL'nin üzerinde hasar meydana geldi


       -Piyasa Meydanı'nda meydana gelen sel baskınında büyük maddi hasar meydana gelirken elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti.

       Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kriz masası oluşturuldu.

       Trabzon'da iki günden beri yağan aşırı yağışlar sel baskınlarına sebep oldu. Belediye ekipleri 24 saat boyunca çalışmalarını sürdürdü. Belediyede tüm izinler iptal edildi. İş-Kur projesi kapsamında belediyeye alınan işçilerde çalışmalara dâhil edildi. Ekipler sel baskınlarından dolayı oluşan yaraları sarmaya çalışıyor. Başkan Gümrükçüoğlu sel baskınlarından dolayı maddi hasar gören esnafa devletin şefkatli elinin ulaşacağına inandığını ifade etti. Temizleme çalışmalarına Valilik, Karayolları, Devlet su işleri ve sahil güvenlik komutanlığı da katıldı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sel baskınlarında hasarın meydana geldiği işyerlerini ziyaret etti. Hasarın meydana geldiği işyerleri tek tek fotoğraflanarak kayıt altına alındı.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu aşırı yağışlardan dolayı belediye ekiplerinin 24 saat çalışmalarını sürdürdüğü halde Pazarkapı semti Piyasa Meydanındaki işyerlerinde çok büyük maddi zararların meydana geldiğini ifade ederek, " Yapılan ilk belirlemelere göre 10 milyon TL'nin üzerinde hasar tespit edildi. Esnafımıza, devletimizi şefkatli elinin uzanacağını biliyor ve inanıyoruz. 24 saat boyunca çalışan belediye personeline bir kez daha teşekkür ediyorum. Ayrıca Valiliğimiz önderliğinde bizlere destek veren Karayolları ve Devlet su İşleri Bölge Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum" dedi.

       Sel baskını münasebetiyle mahsur kalanların belediye imkânların ile kurtarıldığını da belirten Başkan Gümrükçüoğlu , "Maalesef elini şaltere atarak elektrik akımına maruz kalarak hastaneye kaldırılan bir gencimiz hayatını kaybetmiştir. Bunun dışında herhangi bir can kaybı meydana gelmemiştir. Temizleme çalışmalarımızı bütün hızıyla sürdürerek yaralarımızı sarmaya gayret ediyoruz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1586

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com