Rehber :
   
Ajanslar
Yonca Ajans
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
02.11.2009
Başkan Gümrükçüoğlu sel baskını çalışmalarını yerinde takip ediyor


Başkan Gümrükçüoğlu sel baskını çalışmalarını
yerinde takip ediyor


       Trabzon Belediyesi ekipleri Trabzon'da etkili olan yağışlar nedeniyle meydana gelen su baskınlarının yaralarını sarmak için 24 saat aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz ve gece boyunca devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Belediye Başkan yardımcıları yerinde takip ediyor.

       Aşırı yağışlar nedeniyle tıkanan menfezlerde ve su baskını nedeni ile hasar gören Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, ardından Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğünde kurulan kriz masasına geçerek belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yaptı. Toplantının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu su baskınlarının yaralarını sarmak için Trabzon Belediyesi olarak tüm güçleriyle çalıştıklarını belirterek "Bundan sonra daha büyük felaketler yaşanmaması için Belediye olarak tüm önlemlerimizi alıyoruz. Yedi gün 24 saat hizmet vermek üzere bir kriz masası oluşturduk. Meteorolojiden aldığımız bilgilere göre özellikle yarından itibaren aşırı yağış beklenmekte. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın da gerekli tedbirlerini almalarını bekliyoruz." dedi.

       Ayrıca Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu elektriğe kapılarak hayatını kaybeden gencin cenazesine katılarak ailesine başsağlığı dileğinde bulundu.

Toplam Okunma Sayısı : 1579

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com