Rehber :
   
Yöresel Mutfaklar
Beton Helva
Lokma Tatlı
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.11.2009
Gümrükçüoğlu , "Tarihi Kente, tarihi çözüm getireceğiz."


Gümrükçüoğlu , "Tarihi Kente, tarihi çözüm getireceğiz."


       Trabzon'da yaşanan sel felaketinin ardından, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na makamında geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

       Selin yaralarının sarılması için belediye olarak var güçleriyle çalıştıklarını belirten Gümrükçüoğlu, " Burada iki sorun var. Birinci sorun yağmur suları ile kanalizasyon sularının ayrılmamış olması. İkinci sorun ise bir derenin bir menfez içine, yani beton muhafaza içine alınmış olmasıdır. Dolayısıyla yapılacak olan iş kolay kaçmak değil, Tarihi Kente tarihi çözüm getirmektedir. Oda derelerin üstünü tamamen açmak ve yağmur suları ile kanalizasyonun ayrıştırılmasıdır. Biz Trabzon Belediyesi olarak yağmur suları ile kanalizasyonun ayrıştırılması ile ilgili çalışmayı bitirmek üzereyiz. Ayrıca Zağnos ve Tabakhane Kentsel Dönüşüm projeleri içerisinde yapacağımız en önemli işlerden birisi de bu derelerin üzerlerini açmak ve üzerlerindeki yapılaşmayı ortadan kaldırmaktır." dedi.

       Milletvekili Yunusoğlu ise "Öncelikle sizlere geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Yaşanan felaketin yaralarının sarılması ve böylesi bir felaketin tekrar yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri aldığınıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1735

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com