Rehber :
   
Beyaz Eşya ve Elektronik
Araslar Ticaret
Aydın Elektronik
Tekobiz
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
05.11.2009
Başbakanlık Acil Destek Fonundan Sel Mağduru Esnafa Destek


Sel Mağduru Esnafa Destek

Başbakanlık Acil Destek Fonu, geçtiğimiz cumartesi günü Trabzon’da etkili olan yağışlarda zarar gören Moloz mevkiinde bulunan Kadınlar Hali ve Piyasa Meydanı’ndaki esnaflara dağıtılmak üzere 400 Bin Lira para gönderdi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, önceki gün selden zarar gören esnafı ziyaret etmiş ve mağdur olan esnafın yaralarının en kısa sürede sarılacağını söylemişti. Vali Kızılcık’ın acil olarak yaptığı yazılı girişim sonucunda Başbakanlık Acil Destek Fonu, selden zarar gören esnafa ilk etapta faaliyetlerini devam ettirebilmesi için 400 Bin Lira para gönderdi. Gönderilen paranın esnafın mağduriyetini gidermek için hemen dağıtılacağını belirten Vali Kızılcık, 400 Bin Lira’nın zarar gören esnafa dağıtılması için Bayındırlık İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ve diğer ilgili kurumlardan oluşan komisyon oluşturulduğunu söyledi.

Devletin hiçbir vatandaşını sahipsiz bırakmayacağının altını çizen Vali Kızılcık, “İlk planda acil ihtiyaçlar için esnafımıza 400 Bin Lira destek geldi. Esnafımızın en kısa zaman içerisinde yaralarını sararak onların her zaman yanında olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

 22222

Toplam Okunma Sayısı : 2129

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com