Rehber :
   
Dernekler
gulnet
Trabzon Liselerinden Y.K.D.D.V.
Trabzon SİAD
KARGİD
Trabzonspor
Trabzonsporlu Profesyonel FD
Trabzon BİLSEM
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.11.2009
‘’KRİTİK SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE ATLATACAĞIZ’’
Trabzonspor kaptanı Egemen Korkmaz, ligde bulundukları konumun kendilerine yakışmadığının farkında olduklarını belirterek, "Bu kritik süreci en iyi şekilde atlatıp, ligde tekrar adımızdan söz ettireceğiz" dedi.

Trabzonspor kaptanı Egemen Korkmaz, ligde bulundukları konumun kendilerine yakışmadığının farkında olduklarını belirterek, "Bu kritik süreci en iyi şekilde atlatıp, ligde tekrar adımızdan söz ettireceğiz" dedi.

 

Trabzonspor'da, Beşiktaş maçında alınan mağlubiyetin yaraları sarılmaya devam ediyor. Ligin 13. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanıp yeniden bir çıkışa geçmek isteyen bordo - mavili takımda kaptan Egemen Korkmaz'da, yaşadıkları her puan kaybından önemli dersler çıkardıklarını söyledi.

 

Egemen, iddialı başladıkları sezonda hiç ummadıkları puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, "Özellikle son Beşiktaş maçında o mağlubiyeti hiç hak etmemiştik. Ligde şu an bulunduğumuz konumun da bize hiç yakışmadığının farkındayız. Bu kritik süreç içerisinde en kısa zamanda, en az hasarla toparlanıp ligde tekrar adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bunu başaracak kadro yapısına sahibiz. Bu yüzden önümüzdeki Kasımpaşa maçına büyük önem veriyoruz" dedi.

 

Bu arada bir türlü Teknik Direktör Hugo Broos'un gözüne girmeyi başaramayan Engin Baytar, hocasıyla sorunu olduğu yönündeki iddiaları yalanladı. Engin, Trabzonspor'un başarısı için elinden geleni yaptığını belirterek, "Çalışmalarımı aksatmadan sürdürüyorum. Bana şans verildiğinde de bu forma için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyorum. Yedek kaldığım zamanlarda, tekrar 11'e girmem için çok daha fazla çalışmam gerektiğini biliyorum ve bu beni daha da hırslandırıyor. Şuan da zirveden biraz uzaklaşmış olabiliriz ancak hepimizin amacı bir özlemi sonlandırmak" diye konuştu.

 

 

Toplam Okunma Sayısı : 1951

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com