Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
09.11.2009
Vali Ümit Milli Takımımızı ziyaret edip başarı dileklerini iletti.


Vali Kızılcık’tan Millilere Moral

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bir süredir şehrimizde kamp yapmakta olan Ümit Milli Takım kafilesini ziyaret edip başarı dileklerini iletti.

Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında İsviçre Ümit milli Takımı ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda karşılaşacak olan Ümit Milli Takımımız, maça Trabzon’da kamp yaparak hazırlanıyor.

Teknik Direktör Hami Mandıralı ile diğer teknik ekip, yönetici ve futbolcuların hazır bulunduğu bir yemekte gerçekleşen ziyaret, Ümit Milli Takımımıza moral oldu.

Futbolcularla sohbet eden ve başarı dileklerini ileten Vali Kızılcık, “Hami Mandıralı gibi çok değerli bir futbolcumuzun yönetimindeki milli oyuncularımızın birçok başarıya imza atacaklarına inanıyorum.” dedi.

Cumartesi günü oynanacak olan maça bütün Trabzonluları beklediğini ifade eden Vali Kızılcık, “Sporun, özelliklede futbolun en önde olduğu Trabzon’umuzda Milli Takımımız en güzel şekilde desteklenecektir.” şeklinde konuştu.

Vali Kızılcık’ın ziyaretinin Ümit Milli Takımımıza iyi bir moral olduğunu belirten Milli Takım yetkilileri, İsviçre maçını Trabzonluların desteğiyle kazanacaklarını söylediler.

Öte yandan 14 Kasım 2009 Cumartesi günü saat: 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak maç ücretsiz olarak izlenebilecek.

 IMG_9294

IMG_9303

IMG_9300

Toplam Okunma Sayısı : 2265

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com