Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
10.11.2009
Vali Kızılcık Taraftarları Ümit Milli Takım Maçına Davet Etti


Vali Kızılcık Taraftarları Ümit Milli Takım Maçına Davet Etti

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Erdoğdu Trabzonspor Taraftarlar Derneği ile Hacıkasım Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti.

İlk olarak Erdoğdu Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden Vali Kızılcık, taraftarların Trabzonspor’un en vefakar ve cefakar destekçileri olduğunu söyledi. Trabzonspor’un bir futbol takımından öte bölge ve ülkemiz için büyük bir değer olduğunun altını çizen Vali Kızılcık, “Trabzonspor aynı zamanda dışarıya açılan penceremizdir. İyi işbirliği yapalım ve Trabzon’umuzu daha iyi tanıtalım düşüncesindeyiz” diye konuştu.

Daha sonra Hacıkasım Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden Vali Kızılcık, “Trabzonspor’un iyiliği için uğraşmak bakidir. Trabzon halkı olarak hem geçmişimizle hem sportif anlamda hem de diğer anlamlarda ülkemizin 81 vilayeti arasında misafirperverlik ve sevecenlik özelliğiyle nam salmış bir vilayetiz.” dedi.

Taraftarlarla çay içip sohbet eden Vali Kızılcık, taraftarları Ümit Milli Takımımızın, İsviçre Ümit Milli Takımı ile 14 Kasım 2009 Cumartesi günü saat: 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçına davet etti.

Taraftarlar da Vali Kızılcık’a Ümit Milli Takımımızı yalnız bırakmayacaklarını ve en iyi şekilde takımımıza destek verecekleri sözünü verdiler.

IMG_9341

IMG_9347

IMG_9355

Toplam Okunma Sayısı : 2189

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com