Rehber :
   
Organizasyon Şirketleri
ES Davet Organizasyon
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
18.11.2009
Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatlarının tanıtımı sürüyor


Olimpiyatların tanıtımı sürüyor


       Trabzon Belediyesi'nin ev sahipliğini yapacağı 2011 Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatları öncesinde toplumun bilinçlenmesi ve katılımın arttırılması için organizasyonlarda düzenleniyor. Son olarak Kanuni Anadolu Lisesi Konferans salonunda Oyunlardan Olimpiyatlara Trabzon 2 adlı panel yapıldı. Gazeteci Osman Çavuşoğlu'nun yönettiği ve TSYD tarafından düzenlenen Panele konuşmacı olarak Trabzon Belediye Başkanı Dr O.Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof Dr İbrahim Özen, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve EYOF Başkanı Nihat Doker katıldı.

       Konuşmacılar Kanuni Anadolu Lisesi öğrencilerine 2011 olimpiyat oyunlarının önemi ve şehre sağlayacağı katkıyı anlattılar.

       Panelde bir konuşma yapan Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, oyunlara farklı isimler verildiğini ancak kendilerinin 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları ifadesini kullanmayı tercih ettiklerini söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu oyunlara 4 bini sporcu olmak üzere 10 bin kişinin gelmesini beklediklerini kaydederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

       Trabzon Belediyesinin oyunlarla ilgili tüm hazırlıklarını program dahilinde yürüttüğünü kaydeden Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu "Olimpiyatların esas unsurları, ulaşım hem Trabzon'a hem şehir içinde, konaklama, beslenmenin tam, net ve sağlıklı temini. Bunların hepsinin görev bölümü yapılıyor ve devam ediyor. 4 bin kadar yarışmacı gelecek. 4 bin de aileleri. Basın yayın mensupları ve izleyicilerle Trabzon 10 binden az olmayan bir misafirlik ağırlayacak. O bakımdan çok iyi hazırlanmamız lazım. Biz buna ilaveten ne yapacağız; dünyanın bana göre en güzel kenti olan Trabzon'u çok iyi tanıtacağız. Bunu misafirperverliğimizle, güler yüzümüzle yapacağız. Siz gençlerimizden en çok istediğimiz bu. Gönüllü olarak bu organizasyona katılma bunu yaparken belirli bir disiplin etrafında bunu ifa etmek, şehrimizin hafızalardan silinmeyen bir iz bırakabilmesi. Şehrimiz buna layık. Belediye ne yapmalı, şehrin görselliğini üst düzeye taşımalı, biz bu anlamda çalışmalarımızı başlattık devam ediyoruz. Binaların sıva boyaların tamamlanması, şehir içindeki yollarımızın düzenlenmesi, asfaltlarımızın düzeltilmesi, ilçe belediye başkanlıkları ile de yaptığımız toplantı sonrası ayda bir durum değerlendirmesi yaparak gelenlerin görsellik ve altyapı yönünde huzurlu bir kentte yaşamış olmaları., Bütün sahilimizi düzenliyoruz. 2011'in yaz başında, bütün sahilimizde bir ormanla karşılaşacaksınız. Çok güzel bir yeşil alan ve gezinti alanlarını sizler misafirlerimizle kullanacaksınız. Biz belediye olarak turistik geziler düzenleyeceğiz, kültür müdürlüğümüzle koordineli çalışmamızı sürdüreceğiz. Şehrin tanıtımı için gençlikten ve gönüllülerden yararlanacağız. Kültürel festivaller düzenleyeceğiz. Bu festivaller sırasında Zağanos Vadisinden sahilimizden Meryemana Manastırımızdan ve ilçelerimizdeki güzelliklerimizden ve yaylalarımızdan istifade ederek bu şehrimizi hafızalardan silinmeyecek bir gönül bağı ile misafirlerimize tanıtmış olacağız. Gençlik bitmeyen enerjisi ile en çok güvendiğimiz yabancı dillerini geliştirmesini istediğimiz siz gençlerimiz asıl dayanacağımız güçtür." dedi

Toplam Okunma Sayısı : 1762

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com