Rehber :
   
Şekerleme ve Şeker Ürünleri
Karabekir Şekerleme
Celaloğlu Arzu Helva
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
21.11.2009
Trabzon Huzurevi'nde düzenlenen eğlencede yaşlılar doyasıya eğlendi


Huzurevi Sakinleri Doyasıya Eğlendi

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Huzurevi’nde düzenlenen eğlencede yaşlılarla bir araya gelip, onların mutluluğuna ortak oldu.

Huzurevi sakinlerine moral ve motivasyon sağlamak amacı ile Trabzon Huzurevi’nde Sema Kızılcık önderliğinde eğlence düzenledi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde şarkılar söyleyen huzurevi sakinleri, daha sonra KTÜ horon ekibi eşliğinde horon oynayarak gönüllerince eğlendiler.

Trabzon Huzurevi’nde düzenlenen eğlenceye, Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Selim Çelenk, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ile eşi Figen Kansız da katılarak huzurevi sakinlerinin mutluluğuna ortak oldular.

Huzurevi sakinleri, düzenlenen eğlence ile moral bulduklarını ve çok eğlendiklerini ifade ederken, Bayan Kızılcık ise bu tür moral ve motivasyon eğlencelerinin devam edeceğini söyledi.

“Her zaman yaşlılarımızın yanında ve emrindeyiz.” diyen Bayan Kızılcık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Türk toplumu olarak çok güzel geleneklerimiz ve kültürümüz var. Büyüklerimize saygı her ne olursa olsun bizim görevimizdir. Toplumu ayakta tutan dinamiklerimizin güncel hayatın zorluğu bahane edilerek zayıflamasına göz yummamalıyız. Böyle eğlence geceleri düzenleyerek hem yaşlılarımıza yalnız olmadıklarını gösteriyoruz hem de bir nebze olsun onların neşelenmelerini sağlıyoruz. Büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Biz her zaman büyüklerimizin yanında ve emrindeyiz.” dedi.

Bayan Kızılcık, toplum olarak yaşlılarımıza gösterilen hürmetin artarak sürmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

IMG_8859

IMG_8933

 

 

 

IMG_8962

 

 

IMG_8896

IMG_8988

Toplam Okunma Sayısı : 2655

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com