Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamýný Göster...
   
    Kullanýcý Adý:   
    Parola:           
                       
23.11.2009
Başkan Gümrükçüoğlu, "Bütün nesiller öğretmenlerin eseridir"


Başkan Gümrükçüoğlu,
"Bütün nesiller öğretmenlerin eseridir"


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 1964 yılında mezun olduğu Trabzon Kaledibi İlköğretim okulunu ziyaret ederek öğretmenlerin anlamlı gününü kutladı.

       Öğretmenlere çiçek vererek Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Gümrükçüoğlu, bütün nesillerin öğretmenlerin eserinin olduğunun altını çizerek, "Öğretmenlerimizin daha rahat ortamlarda çalışmalarına yardımcı olmak için eğitim kurumlarımıza elimizdeki imkanlar ölçüsünde katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. Devlet olarak öğretmenlerimizin ekonomik ve sosyal yaşantılarını daha yukarılara çıkarmak için hep birlikte çalışmalıyız. Çünkü bu ülkeyi öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.

       Kaledibi ilköğretim Okul Müdürü Mustafa Şahin bu anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Gümrükçüoğu'na teşekkür ederek, Gümrükçüoğlu'na okul kayıt defterindeki öğrencilik fotoğrafını gösterdi. Başkan Gümrükçüoğlu'nun bu sürpriz karşısında bir hayli duygulandığı gözlendi.

Toplam Okunma Sayýsý : 3057

GülNet Ýnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Þti.
Gazipaþa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKÝYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com