Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
25.11.2009
Otopark Uygulaması Vatandaşı Memnun Etti


Otopark Uygulaması Vatandaşı Memnun Etti


       Trabzon Belediyesi'nin sahibi olduğu otoparkların işletim hakkını alması ve bu otoparkları düşük fiyatla vatandaşa kullandırması uygulaması tam not aldı. Trabzon Belediye Meclisi kararıyla ilk etapta yol kenarlarında olan otoparkların işletim hakkı belediyeye geçerken bu otoparkı kullanmak isteyenler ilk 20 dakikalık kullanımlarda ücret ödemeyecek.

       Otoparkları kullanan vatandaşlar uygun fiyatın kendilerini memnu ettiğini ifade ederek, "Geçmişte otoparklara yüksek fiyat veriyorduk. Şimdi belediye bunun fiyatını yarı yarıya dan daha da düşürdü. Otopark kullanımı bu şekilde teşvik ediliyor. Belediyeye teşekkür ederiz" dedi.

       Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu önümüzdeki günlerde otoparklara bankomat takacaklarını ifade ederek, "Otoparklar halkın malıdır. Halkın kullanımında kar amacı güdülmemeli. Bu nedenle belediye olarak otoparkları biz işleteceğiz. Bunun için ilk 20 dakikada araçlardan para talep etmeyeceğiz. Bir sata kadar 2 Lira, 2 saate kadar 3 Lira, 3 saate kadar 4 Lira, onun üzerindeki sürelerde ise vatandaştan 5 Lira talep edeceğiz: Bankomat sistemini getirdiğimizde daha düzenli bir işletim sistemi kurulmuş olacak" diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1829

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com