Rehber :
   
İş Güvenlik Malzemeleri
Mekap Ayakkabıcılık
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.11.2009
Trabzon Belediyesi'nden meslek edindirme kursları.


Trabzon Belediyesi'nden meslek edindirme kursları.


       Trabzon Belediyesi- İş-Kur işbirliği ile meslek edindirme kursları açıldı.

       Gençleri meslek sahibi yaparak iş bulmalarına yardımcı olmak amacıyla açılan fotoğrafçılık, kaynak ve hat tezhip ve süsleme kurslarında toplam 60 kursiyer eğitim görüyor. Teorik ve uygulamalı eğitim verilen kursiyerlere sertifika da verilecek. Kurslara katılan kursiyerleri ayrıca günde 15 TL ulaşım ve yemek yardımı yapılıyor.

       Zağnos Vadisi Doğa ve Av Hayvanları Müzesi binasında eğitim gören kursiyerleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenledikleri kurslarla gençleri meslek sahibi yapmayı amaçladıklarını ifade ederek, " İş-Kur ile ortaklaşa düzenlediğimiz fotoğraf, kaynak, hat ve tezhip boyama ve süsleme kurslarında 60 kursiyer eğitim görüyor. Kursiyerlerimize ayrıca 15 TL yemek ve ulaşım yardımı yapıyoruz. Kurslarını başarıyla tamamlayarak başarılı olan kursiyerlerimize sertifika vereceğiz. Amacımız gençlerimize nitelikli eğitim verip iş bulmalarına yardımcı olmaktır" dedi.

       Bilindiği gibi belediye ile İş-Kur işbirliği ile daha önce Hasır takı örücülüğü ile kazaz örücülüğü kursları açılmış 40 vatandaş meslek sahibi yapılmıştı.

Toplam Okunma Sayısı : 2032

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com