Rehber :
   
Turizm ve Seyahat Acentaları
ULUTOUR Tourism & Travel
Hayden Tur
İBK Tour
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
01.12.2009
Başkan Gümrükçüoğlu'ndan siyasi partilere ziyaret


Başkan Gümrükçüoğlu'ndan siyasi partilere ziyaret
Başkan Gümrükçüoğlu, 'Siyasi partilerimizin görüş ve düşünceleri bizler için önemlidir"


       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bayramın üçüncü günü siyasi partileri ziyaret ederek partililerle bayramlaştı.

       Beraberinde Meclis üyesi Fahrettin Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç ile birlikte MHP. CHP, DSP İl Başkanlarını ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, bayramların herkesin barış ve kardeşlik içerisinde birbirleriyle kucaklaştığı günler olduğunu belirterek, "Bütün siyasi partilerimiz özellikle belediyemiz ve belediye hizmetler konusunda siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bizlerin yanında oldular. Siyasi partilerimizin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Gayemiz hep birlikte şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmektir. Siyasi partilerimizle görüş alışverişlerimiz bundan sonrada devam edecektir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramlarını bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

       CHP il Başkanı Necip YILDIZ, DSP İl Başkanı Sibel SUİÇMEZ ve MHP İL Başkanı Nihat BİRİNCİ ziyaretlerinden dolayı Başkan GÜMRÜKÇÜOĞLU'na teşekkür ederek, "Başkan GÜMRÜKÇÜOĞLU'nun Trabzon için yapacağı güzel hizmetlerin yanında olacaklarını ifade ederek eksik gördükleri konuları da Trabzon kamuoyuyla paylaşacaklarını" dile getirdiler.

       Öte yandan Başkan GÜMRÜKÇOĞLU'nun programında olmasına rağmen acil bir toplantı nedeniyle, Trabzon Belediye meclis Üyesi AKP Grup Başkanvekili Fahrettin AKSOY, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Necip SEVİNÇ ve Hüseyin TURAN SP ve DP il Başkanlıklarını ziyaret ederek partililerin bayramını kutladı.

Toplam Okunma Sayısı : 1751

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com