Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
30.11.2009
Vali Kızılcık; Trabzon'daki bütün kurumları ziyaret ederek bayramlaştı.


Bayramda Kimse Unutulmadı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon’daki bütün kurumları ziyaret ederek bayramlaştı.

 “Bu bayramı sadece kendimiz ve ailemiz için yaşamamalıyız” diyen Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bayramların bir milletin toplumsal birliğini sağlayan ve değerlerinin hatırlanmasına vesile olan çok özel günler olduğunu söyledi. Vali Kızılcık, “Çevremizdeki yoksullara, hastalara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, engellilere, şehit ailelerine ve gazilerimize, ilgiye muhtaç herkese müstesna bayram sevincini yaşatacak ziyaretler gerçekleştirmeliyiz.” diyerek Trabzon’daki bütün kurumları ziyaret ederek bayramlaştı.

Şehitlik Ziyareti
Vali Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Cumhur Koskos, Emniyet Müdürü Feridun Boz ve beraberindekiler Kurban Bayramı nedeniyle Sülüklü Mezarlığı’ndaki şehitliği ziyaret ederek şehit mezarlarını birer karanfil bıraktılar. Burada şehit aileleri ile bayramlaşan ve sohbet eden Vali Recep Kızılcık, çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından tören sona erdi.

Halkla Bayramlaşma
Trabzon Belediyesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci, Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekilleri Asım Aykan, Süleyman Latif Yunusoğlu, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Cumhur Koskos, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Çocuklarla Bayramlaşma
Vali Recep Kızılcık, eşi Sema Kızılcık ile birlikte Trabzon Fatih Çocuk Yuvası’na giderek çocuklarla bayramlaştı. Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan ve onlarla bol bol sohbet eden Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hastalarla Bayramlaşma
Trabzon’daki hastaneleri gezip hastalarla bayramlaşan Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık hem hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular hem de hastane personelinin ve hastaların bayramını kutladılar.

Polis ve Askerle Bayramlaşma
Vali Kızılcık, bayramda görevinin başında olan emniyet güçlerini ziyaret etti. Vali Kızılcık, bayram, tatil demeden görevinin başında olan emniyet mensuplarıyla tek tek bayramlaştı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ndeki bayramlaşmanın ardından 48. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na giden Vali Kızılcık’ı burada Tugay Komutanı Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci karşıladı. Vatan görevini yapan Mehmetçikle bayramlaşan Vali Kızılcık, daha sonra Huzurevi’ne gitti.

Huzurevinde Bayramlaşma
Mehmetçikle bayramlaşmanın ardından Trabzon Huzurevi’ni ziyaret eden Vali Kızılcık ve eşi Sema Kızılcık’ı huzurevi sakinleri coşkuyla karşıladı. Bayramların hatırlamak ve hatırlanmak olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Büyüklerimizin gönüllerini her azman almamız gerekir. Bu günlerimizi büyüklerimize borçluyuz. Ne yapsak onların hakkını ödeyemeyiz.” dedi.

IMG_0071

IMG_0049

IMG_0099

IMG_0110

IMG_0160

IMG_0135

IMG_0148

IMG_0183

IMG_0192

IMG_0215

IMG_0236

IMG_0255

IMG_0278

Toplam Okunma Sayısı : 3278

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com