Rehber :
   
Özel Eğitim Merkezleri, Anaokulu, Kreşler
Coach English
Özel Nesrin Cirav Anaokulu
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
27.11.2009
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından kurban bayramı mesajı:


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, kurban bayramı mesajında, milletçe el ele verip, yaşanmakta olan ekonomik sıkıntıların hafifletilmesine vesile olması temennisinde bulundular.

Yazılı olarak yapılan açıklamada, kurban bayramının milletin en üst düzeyde, paylaşmaya, yardımlaşmaya ve kaynaşmaya vesile olduğunu vurguladı. Bir kez daha bu duygularla kurban bayramının kutlanmasının toplumun birbirine kenetlenmesine yol açacağı belirtildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun ortak açıklamasında, Türkiye’nin ekonomik sıkıntılarının çözümünde birlik ve beraberliğin önem taşıdığı ifade edildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi: “Bir kez daha milletçe kurban bayramını kutlamaktayız..Toplumun tüm kesimlerinin ortak paydası olan bu bayramda geleceğe umutla bakmamıza vesile olacak bir birlikteliği gerçekleştirmeliyiz.

Bu mübarek günlerde, gerçekleştirilecek yardımlar, sevgi ve hoşgörü milletimizi daha güçlü kılacaktır.

Daha refah ve huzurlu bir millet oluşturmak için buna dünden daha çok ihtiyacımız var.

Millet bağımızın güçlenmesi, örf ve adetlerimizin, geleneklerimizin yaşanması ve yaşatılması ile perçinlenecektir. Kurban bayramı bu duyguları her birimize yaşatmaktadır. Aile ve komşu ziyaretleri, yoksullara yardımlar, Allahın rahmetine ulaşmış geçmişlerimize yapılan dualar manevi dünyamızın zenginleşmesine ve kuvvetlenmesine olanak vermektedir.

Tüm bu duygular ile Trabzon iş dünyası olarak öncelikle üyelerimiz olmak üzere, Türk milletinin kurban bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirilmesini diliyoruz”

FATİH ÇOCUK YUVASI’NDAN BAYRAMLAŞMA

Öte yandan Trabzon Fatih Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar Kurban Bayramı için TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bakan M.Suat Hacısalihoğlu, yuvada kalan çocukların kurban bayramını kutlarken, bu çok anlamlı ziyaretin çocuklara aşılanması, milletimizin örf ve adetlerinin sürdürülmesi açısından çok yararlı bulduğunu söyledi. Kurum yetkililerine, bugüne kadar olduğu bundan sonrada TTSO olarak her türlü desteği ve katkıyı yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

 
 

Toplam Okunma Sayısı : 2254

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com