Rehber :
   
Oto Kuaför ve Halı Yıkama Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
04.12.2009
Başkan Gümrükçüoğlu, "Engelleri birlikte aşacağız"


Başkan Gümrükçüoğlu, "Engelleri birlikte aşacağız"


Engelli sporcular kıyasıya yarıştı.

       "3 Aralık Dünya Engelliler Günü "dolayısıyla Trabzon Belediyesi ile İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen atletizm yarışmalarında engelliler kıyasıya yarıştı.

       Söğütlü Atletizm Pistin'de düzenlenen yarışları Trabzon Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Trabzon Belediyespor Kulübü Başkanı Nihat Demir ve çok sayıda vatandaş izledi.

       Zihinsel, işitme, görme ve bedensel engelli sporcuların ter döktüğü yarışlar renkli görüntülere sahne oldu. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yarışmaya katılan tüm sporculara hediye verdi.

       Törende konuşan başkan Gümrükçüoğlu, sosyal belediyecilik açısından ellerindeki imkanlar ölçüsünde engellilere katkıda bulunduklarını belirterek, "3 Kasım Dünya Engelliler günü dolayısıyla yapılan atletizm yarışları ile engelli kardeşlerimiz kendilerine imkanlar sağlanması durumunda neler yapabileceklerini herkese gösterdiler. Burada yarışan kardeşlerimiz dostluk ve kardeşlik içerisinde herkese örnek olabilecek yarışlar sergilediler. Belediye olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağımızı belirtmek isterim. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1644

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com