Rehber :
   
Sinemalar
Sinema Lara
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
13.10.2008
Sahil Karayolunda genel temizlik


Sahil Karayolunda genel temizlik

   

       Trabzon Belediyesi tarafından sahil karayolunda Beşirli'den Değirmendere'ye kadar olan bölümde genel temizlik çalışması yapıldı.

       Belediye Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün koordineli çalışması sonucunda yol güzergahındaki her türlü atıklar toplanıp, yabanı otlardan temizlendi. Vatandaşların yoğun olarak gezdiği, yürüyüş ve spor yaptığı bu alan, yapılan genel temizlik çalışması ile daha sağlıklı ve temiz bir ortama kavuşturuldu.

          

       Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, kentin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız çalışmalarla Trabzon yeniden şampiyon kent kimliğine kavuşmuştur. Sahil karayolunun geçmesiyle sahillerimiz vatandaşlarımız için cazibe alanlarına dönüştü. Belediye olarak buralarda yaptığımız gezinti, yürüyüş ve spor alanlarının yanısıra yeşillendirme çalışmalarıyla sahilimize güzel bir görünüm kazandırdık. Bu alanlarda insan sirkülasyonu her geçen gün artmaktadır. Bunun için bu alanın genel temizlik ve bakımına büyük önem veriyoruz. Özel ekipler oluşturarak sahil yolu çevresinde temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz"şeklinde konuştu.

13 Ekim 2008 Pazartesi
Toplam Okunma Sayısı : 1996

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com