Rehber :
   
Uzungöl Tesisleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.12.2009
Güneş müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


Teknik Direktörümüz Şenol Güneş müsabakanın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Benim için yoğun bir altı gün oldu. Takımla birlikte bütünleşmeye çalıştım. Takımı tanımaya çalıştım. Geçen zamanın ardından şehre alışmaya çalıştım. Zor bir dönemdi. Sıkıntılar olmuştur ancak şimdi yeni bir dönem başladı. Geçen hafta Ünal Karaman’la iyi sonuç almışlardı. Bugün bizimle birlikte bir galibiyet geldi. Takım savunması adına kontrollüydük. Bu sevindiriciydi. Henüz düşündüğümüz oyun anlayışında değiliz. Zaman zaman hatalar vardı takım oyunu içinde. Bunları daha sonra konuşacağız. 3-0’la üç puan iyiydi. Taraftar – oyuncu bütünlüğü iyiydi ancak yeterli değildi. Oyuncunun ya da seyircinin kırgınlıkları var gibi görünüyor. Sabır kelimesini kullanmak belki doğru değil. Çünkü çok kullandık. Ama buna ihtiyaç var. Daha düşünceli bir camia oluşturabilirsek hamurumuzda olan başarıyı yakalarız. Geçmişi geleceğe bağlamaya çalışıyoruz” 


Güneş, takımda bir teslimiyet ve şikayet var olduğunu belirterek, “Mazeretler olumsuzluğun ve başarısızlığın sebebi olarak gösteriliyor. Bu mazeretleri aşacağız. Ekonomik ya da taraftar baskısı olabilir. Bunları konuştuk ve konuşuyoruz arkadaşlarla. Sonuçlar kötü olunca bu sıkıntılar üst düzeye çıkıyordu. Düşüncelerimizi hayata geçirebilirsek daha iyi olacak inşallah. Song bizim oyuncumuz. Liderlik vasfı var. Herkesin sorununu konuşursak oyuncu bulamayız. Her oyuncunun yanlışını konuşmamalıyız. Konuşursak ben dahil kimse kalmaz burada. Herkes doğru yapmalı. Bugün için doğruları konuşmalıyız. Dört tane kaptanımız var. Sorunlardan en az etkilenen oyuncu Song. Takım sorumluluğunu taşıyacak oyuncu önemli. Taktik değişiklikler oyuncu yapılarıyla ilgili. Takım iyi oynadı. İyi işler yaptı. Yorgunluklar oldu. Kimin oynadığı değil, takımın ne yaptığı önemli. Bir parça olduklarını onlara verebilirsek biz de sonuçlardan mutlu oluruz” dedi.

 

Güneş, teknik heyet konusunda ise, “Buradaki arkadaşlardan yararlanıyoruz. Görüştüğüm isimler var. Henüz sonuç almadık” diye konuştu.

Toplam Okunma Sayısı : 1665

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com