Rehber :
   
Optik&Saat
Suat Optik
Fatih Optik
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
06.12.2009
Erdoğdu Yolu için bu yılsonuna kadar 10 milyon lira harcanacak


Bir Rüya Gerçek Oluyor


       Erdoğdu Yolu için bu yılsonuna kadar 10 milyon lira harcanacak

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 projesi arasında yer alan Erdoğdu Yolu'nun Atapark'tan Ahi Evren Kalp Damar Hastanesi'ne kadar olan kısmının çift şeritli olarak yapılmasıyla ilgili olarak kamulaştırma görüşmelerine başlandı. 2009 yılı içerisinde 35 parselin kamulaştırılması için 8 ile 10 milyon TL arasında bir ödenek ayrıldığını kaydedildi.

       Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 2009 yılı ödeneklerinden artan para ile ilk etapta 30 bina ve 5 arazi sahibi ile anlaşma yoluna gidildi. Karayolları Bölge Müdürlüğü'nde yapılan görüşmelerde 35 hak sahibine teklifler verildi. Hak sahiplerinin Pazartesi gününden itibaren 15 gün içerisinde verilen tekliflerle ilgili cevaplarını Karayolları'na bildirecekleri kaydedildi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptıkları titiz çalışmaların neticesinde Erdoğdu Yolu'nun genişletilmesi için kamulaştırma çalışmalarına 2010 yılından önce başlandığını ifade ederek, "Biz 61 projemiz içine bu yolun yapılmasını da koymuştuk. Sevinerek ifade etmemiz gerekiyor ki 2010 yılından önce bu kamulaştırmalara başlanmıştır. 2010 yılında da kamulaştırmalar devam edecektir. Yaklaşık 40 milyon TL bu yolun kamulaştırılmasında kullanılacaktır. Bu yolun yapılmasında emeği geçen milletvekillerimize, Devlet Bakanımız Faruk Özak'a, Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım Bey'e Karayolları Genel Müdürlüğü yetkililerine ve Bölge Müdürlüğü yetkililerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yol 2014 yılı içerisinde hizmete açılacak ve Trabzon'un en rahat ulaşım yollarından biri haline gelecek" ifadelerine yer verdi.

Toplam Okunma Sayısı : 2308

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com