Rehber :
   
Dans Eğitim Merkezleri Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
07.12.2009
2011 Olimpiyatları'na Trabzon Görüntüsü Değişiyor


Trabzon Görüntüsü Değişiyor


Eski halinden bir görünüm...

       *-*Trabzon Belediyesi 2011 Olimpiyatları'na kadar Trabzon'daki binaların dış görüntüsünü düzeltmek için çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi ile İşkur'un birlikte yürüttükleri proje kapsamında 30 kişilik bir ekiple binaların dış cephelerinin hiçbir ücret talep edilmeden boyatıldığını söyledi.


Yeni halinden bir görünüm...

       Trabzon Belediyesi'nin şehrin önünü açacak büyük projeleri hayata geçirmeye yönelik uygulamaları devam ederken şehirde bulunan ve dış cephesi bozuk olan binalarının görüntüsünün düzeltilmesi için çalışmalar son sürat devam ediyor. Çalışma kapsamında evlerin dış cephelerinin boyanması işlemi için vatandaşlardan ne boya ne de işçilik ücreti talep edilmiyor.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 2011 Olimpiyatlarına Trabzon'un şehir olarak hazırlandığını ifade ederek; "Trabzon Belediyesi ile İşkur'un ortaklaşa olarak yürüttüğü 'Toplum Yararına Çalışma Programı' çerçevesinde Trabzon genelinde dış boyası bozuk olan apartmanlar boyanıyor. 30 kişinin görev aldığı ve 2 aydan buyana devam eden çalışmalar kapsamında 2 tarihi bina ile 20 apartmanın boyanma işlemi tamamlandı. Bu boyama işlemleri için vatandaştan herhangi bir ücret talep edilmiyor. Çalışmalar hızlı bir şekilde sürdürülüyor. 6 aylık bir dönemi kapsayan bu projenin bitirilmesinden sonra Trabzon Belediyesi olarak yeni projelerde hazırlayabiliriz. Tarihi, turistik misyonuna uygun olarak Trabzon şehrine olimpiyatlara en güzel şekilde hazırlıyoruz" dedi.

Toplam Okunma Sayısı : 1880

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com