Rehber :
   
Tekstil ve Konfeksiyon
Saka Giyim
Dizayn Tekstil
Meryem İç Giyim
Tamamını Göster...
   
    Kullanıcı Adı:   
    Parola:           
                       
12.12.2009
Vali Kızılcık'tan Sanata ve Sanatçıya Destek


Vali Kızılcık’tan Sanata ve Sanatçıya Destek

Foto Forum Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği’nin 39. Geleneksel Sergisi, Mimarlar Odası Sergi Salonu’nda açıldı.

            Serginin açılışına Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Kültür Turizm Müdürü İsmail Kansız ve davetliler katıldı.

            Konuşmasına kısa bir süre önce hayatını kaybeden Foto Forum Derneği Üyesi, fotoğraf sanatçısı, emekli öğretim üyesi Mimar İbrahim Okman’a Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileyerek başlayan Vali Kızılcık, Merhum Okman’ın kısa Trabzon birlikteliğinde tanıdığı iyi bir dost olduğunu söyledi.

            Trabzon’da Foto Forum Derneği’nin başka bir güzel etkinliği ile bir araya geldiklerini ifade eden Vali Kızılcık, “Bu etkinliği düzenleyen çok değerli dernek başkanını ve üyelerini tebrik ediyorum. Sergilenen fotoğrafları, kendi güzel bakış açılarıyla çekip bizlerin beğenisine sunan değerli sanatçılarımızı da çalışmalarından dolayı kutluyorum.” dedi.

Valilik olarak sanata ve sanatçılara her türlü desteği ve katkıyı sağlayacaklarını belirten Vali Kızılcık, “Trabzon’umuzun sanatsal ve kültürel hayatının çeşitlenmesine ve gelişmesine katkı sağlayan sanatçılarımız, sanatseverlerimiz ve onların organize olmalarını ve daha cesaretle eserlerini sergilemelerini sağlayan Foto Forum Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarını da huzurlarınızda tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sergiyi gezen Vali Kızılcık, Foto Forum Trabzon Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Fahri Gümüştekin’den eserler hakkında bilgi aldı.

 IMG_0917

IMG_0912

IMG_0919

Toplam Okunma Sayısı : 1950

GülNet İnternet Hizmetleri, GülKom Mühendislik Bilgisayar Ltd.Şti.
Gazipaşa Mah. Cudi Bey Mektep Sok.Mahmut Reis Apt. No:7 Kat:2 Daire:4 Trabzon / TÜRKİYE
Tel: +90 462 326 61 42 - Fax: 0 (462) 326 99 59
E-mail: info@visittrabzon.com